Szeptembertől új termünk lesz az Astorián

Szeptembertől új termünk lesz az Astorián

Kedves MD Fam!

Hálásan köszönjük az eddigi belénk fektetett bizalmat! Most új hatalmas hírekkel szolgálunk nektek!

Szeptemberig teljes oktatási reformon fogunk átesni ami arra szolgál, hogy még jobb hangulatú és még magasabb színvonalú táncoktatást nyújtsunk nektek. Az csoportok óráit még jobban az adott szintre és tagjaira fogjuk szabni, ezzel biztosítva a fejlődést. A motivált diákoknak még nagyobb teret adunk különböző lehetőségekkel.

A színvonalas táncoktatás mellett erősíteni fogjuk iskolánkban az angol nyelv használatát és fejlesztését. Ennek részleteiről hamarosan több infót árulunk el.
Mindemelett várhatóan szeptemberig el is fog készülni az MD webshop és új fizetési módokkal is fogunk szolgálni nektek, hogy még gyorsabbak, könnyebbek és átláthatóbbak legyenek a befizetések.

Végül de nem utolsó sorban, hivatalosan is bejelentjük, hogy szeptembertől új termünk lesz az Astorián! Vagyis az Astorián két terem lesz egymás mellett, valamint az Arany Jánoson is folytatjuk az oktatást.

Természtesen folyamtosan dolgozunk az új légrendeszeren az Astorián. Mivel egy műemlékházban vagyunk, ezért nem tudunk a külső részre helyezni légkondit, ezért tart ilyen sokáig a szakemberekkel való egyeztetés.

Addig is köszönjük szépen a türelmeteket!

Reméljük menet közben még újabb meglepetéseket tudunk okozni nektek!
Természetesen továbbra is tudtok támogatni minket, akár egy internetes értékeléssel, vagy ha még nincs MD pólód, bátran szerezz be egyet!
Google értékelés shorturl.at/aqrL4

Hiszünk az MD Közösség erejében!

Köszönettel,

MD Team