Tánciskola

A Master Dance 2015 óta működik professzionálisan. Mára már Budapest legjobb hip-hop tánciskolái közé tartozik. Több, mint 200 diákkal és két stúdióval rendelkezünk. Büszkék vagyunk a közösségünkre és arra, hogy diákjaink mindig energiával feltöltve, boldogan távoznak az órákról.

Küldetésünk

A tánc számunkra nem csak egy mozgásforma, hanem önkifejezés és életstílus. Szeretnénk, ha a táncunkkal inspirálhatnánk másokat. Fontosnak tartjuk, hogy minél több emberhez eljussunk. Motiváljuk, megmozgassuk a világot. Pozitivitást adjunk a mindennapokban.

Célunk

Tánciskolánk célja, hogy Magyarország legelismertebb tánciskolájává váljunk a következő két évben.

Víziónk

A Master Dance, mind a diákoknak, mind a szülőknek, és a tánctanároknak is a legjobb környezetet biztosítja a táncórákhoz. Fontos volt számunkra, hogy otthonos, igazi közösségi teret hozzunk létre, ahol kibontakozhatnak csapatunk tagjai. Családként, összetartó közösségként működünk. Onnantól kezdve, hogy először beléptél az ajtónkon, nálunk mindig olyan érzésed lesz, mintha haza érkeztél volna. Személyre szabottan figyelünk a fejlődésre. Számunkra diákjaink mindennapi sikere a mi sikerünk is egyben.

Táncoktatás

Célunk, hogy megismertessük a hip-hop tánc lényegét minden táncolni vágyóval. Kezdőktől, a haladókig nálunk mindenki megtalálja a számára legjobb csoportot. Kezdő diákjainknak segítünk, a biztos és stabil alapok elsajátításában. Figyelünk, hogy az órákon még a rutinfeladatok is szórakoztatóak legyenek, diákjaink magabiztosan tehessék meg az első tánclépéseket. Haladó diákjainknak folyamatos motivációt adunk a további fejlődéshez és kreativitásuk megőrzéséhez. Lehetőséget biztosítunk diákjainknak, hogy megmutathassák tudásukat színpadon.

Workshopok

Workshopainknak igazán különleges és felszabadult hangulata van. Ezen programok célja, hogy még tovább fejlesszük a tánctudásod. Mindig figyelünk arra, hogy plusz impulzust és motivációt kapj és a legújabb zenékkel és trendekkel is megismerkedj. Ezek az alkalmak számunkra is óriási töltetet adnak, hiszen új lendületet kapunk egymástól. Biztosak vagyunk benne, hogy feltöltekezve, inspiráltan hagyod el a tánctermet. Összevont alkalmainkon nem csak csoport társaiddal, hanem a teljes MD családdal is találkozhatsz.

Közösség

A tánc mellett szuper csapattal várunk. A Master Dance ereje a közösségben rejlik. Nálunk mindenki gyorsan barátokra talál. Légy részese te is!

Tánctanáraink

Jakab Évi
MD tánctanár

Jakab Évi

Jakab Évi az MD legrégebbi tanára. A kezdetektől velünk van. Elhivatottsággal, hűségesen szolgálja a tánciskolánk működését. Óráin mindig külön figyelmet szentel arra, hogy átérezzük a zene és a tánc mondanivalóját. Évi kifejezetten teenagerekkel foglalkozik, kezdő, illetve haladó csoportja egyaránt van.

Referencia:
Huawei Flashmob Show 2019
Master Dance Tánciskola Tánctanár 2015-től mai napig
Appril Project Tagja 2012-2014
X-Faktor Tánckara 2011-2013
Táncban Elért Eredmények:
Éva Funky Európa és Világbajnokság
Ritmikus Gimnasztika Országos Bajnok

Endžija Pabērza
MD tánctanár

Endžija Pabērza

Endzi színesíti a tánciskolánk palettáját, és még nemzetközibbé tette csapatunkat. Egyedi stílusa és megjelenése új hullámot hozott hozzánk. Különleges táncstílusokat képvisel, mint a Vogue a Waacking, és a Dancehall. Az ő órái angolul folynak, nála különböző girly stílusokkal találkozhattok.

Referencia:
Huawei Flashmob Show - 2019 - Dancer
TV3 20th years anniversary, Jurmala (Latvia) - Dancer - 2018
Ghetto games floorball, Riga (Latvia) - Choreographer - 2018
Mrs. Top of the World, Riga (Latvia) - Choreographer assistant - 2018
DigiTop100, performing with Isac Elliot, Ventspils (Latvia) - 2018

Oktatás:
Master Dance Tánciskola Tánctanár - 2019
Dance studio PRO X, Riga (Latvia) 2016-2018

Varga Zsolt
MD tánctanár

Varga Zsolt

Zsolt egy igazi energiabomba. Mindig pozitívan lép be az órákra. Célja, hogy minden diákból a legtöbbet kihozza és elárassza őket a tánc szeretetével. Több féle stílusban is kiemelkedően tanít és táncol. Mindig alázatos és példamutató. Szívét lelkét beleadja minden egyes órába, hogy jó hangulat legyen.
Hazánkban egyik legjobban felkapott tánctanár, aki folyamatosan járja a világot és tanít. Jelenleg oszlopos tagja a Master Dance tánciskolának. Továbbá ő felel a produkcióink koreográfiájáért.

Referencia:
Huawei Flashmob 2019 - koreográfus
Freelusion Amar 2018 - táncos
Total Dance Festival 2018 - koreográfus
Nagy duett 2018 - táncos
X- Faktor 2017 - táncos
Wonderland RG EB 2017 - táncos
Passió XXI 2017 - táncos
James Bond after Party UK 2016 - táncos
X-faktor 2016 - táncos
World of Dance 2015 - táncos
Sztárban sztár 2014 - táncos
Meclaren Mrcades show 2014 - táncos
Megasztár 2012 - táncos

Tanítás:
Studio 68 - London
Pineapple - London
Bolero Dance Studio - Slovénia
Bajazz Dance Studio - Norvégia

Tillinger Alex
MD tánctanár

Tillinger Alex

Alex a magyar táncos világ egyik legkiemelkedőbb fiatal tehetsége. Számtalanszor ért el dobogós helyezést versenyeken. Csapat szinten, és egyéniben egyaránt. Nem utolsó sorban Alex egyike azon kevés táncosoknak, akik magas szinten tudnak freestylet és koreográfiát is előadni. Tánciskolánkban ő rendelkezik a legmélyebb tudással az oldschool-hip-hop alapjai terén. Fontos számára, hogy megtanítsa diákjainak a hip-hopot a legmélyebb gyökereitől.

Referencia:
Huawei Flashmob Show
Orfeum Hollywood show
Strand Festival Grand Opening show
Nagy Duett 2017-2018
Csak Show és más semmi 2018
Passió XXI 2017
Rossmann 25. birthday show 2018

Táncban elért eredmények:
Hip Hop International small group 2nd place
Hip Hop International megacrew 1st place
Red Bull hip-hop dance battle 1st place
Fusion dance contest small group 1st place
Fusion dance contest duo 2nd place
Fusion dance contest solo 4th place
World of dance Eindhoven 9th place

Tran Jason
MD Vezető

Tran Jason

Jason a tánciskolánk atyja, aki mindig pozitívan mutatja előre az utat. Ő teremtette meg az MD kultúráját és kovácsolta csapatunkat egységgé. Életcélja, hogy nevelje és motiválja a fiatalokat. Nyitott személyiségének köszönhetően mindenki könnyen megtalálja vele a közös hangot.

Vissza az órarendhez

Jelentkezz te is hozzánk!

Hétfő - Szerda
Kedd - Csütörtök
PéntekÁraink
Alkalmi 2000 Ft
Havi bérlet * 12 000 Ft
Minden kiegészítő csoport 5000 Ft
Korlátlan havi bérlet 20 000 Ft
Félhavi ** 8000 Ft
Pénteki csoportok havi bérlete 7000 Ft
Alapképzés havi bérlet 7000 Ft

* Havi bérlet: Az adott hónapra vonatkozik. Havi szinten 8-10 órát oktatunk, attól függően, hogy milyen terjedelmű a hónap. Minimum 8-át minden hónapban megtartunk. Az elmaradt órákat mindig pótoljuk.

** Fél havi bélet: Ha a megtartott óráknak csak a felén tudsz résztvenni, 8000 Ft-ot kell fizetni.
Nálunk csak ezek az árak érvényesek.