Szolgáltatások

A Master Dance nem csupán egy tánciskola. Nekünk a Tánc a lételemünk.
A táncoktatás mellett teljeskörű tánc szolgáltatást nyújtunk magán személyeknek és cégeknek. Kisebb projektektől a nagyobb volumenű színpadi produkciókig, kreatív, látványos produkciókkal szolgálunk.  Célunk, hogy mindig pontosan valósítsuk meg a megrendelő kéréseit. Forduljanak hozzánk bizalommal.

 

Fellépések,  rendezvények és flashmobok
Fellépések, rendezvények és flashmobok

Fellépések, rendezvények és flashmobok

Az oldal tartalma feltöltés alatt.

Reklám film, forgatás
Reklám film, forgatás

Reklám film, forgatás

Az oldal tartalma feltöltés alatt.

Szalagavató és Esküvő tánc betanítás
Szalagavató és Esküvő tánc betanítás

Szalagavató és Esküvő tánc betanítás

Szalagavató tánc betanítás
“Ha szalagavató, akkor TÁNC”

Életre szóló élményt szeretnél?
Bízd ránk magad és osztályodat, hogy életed egyik legfontosabb pillanatában felejthetetlen élményt adhassunk neked, osztályodnak, szüleidnek és iskoládnak.

Miért minket válassz?
Kizárólag profi koreográfus tanítja a táncot, aki vidámmá és izgalmassá tesz minden egyes táncórát.

Rugalmasan állunk minden ötlethez, hogy meg legyen az elegáns, de egyben fiatalos hangulat.

Mindenkiből kihozzuk a maximumot! Segítünk, hogy a legjobb formádat hozd és magabiztosan állhass a közönség elé. A táncoktatás maximálisan alkalmazkodik időbeosztásotokhoz!

Tanuljatok profi és elismert tanártól!
Tanárunk évek óta foglalkozik szalagavató táncok betanításával. Sikeres tanár, aki fejleszti tánciskolája diákjait. Mindemellett a hazai könnyű zenei élet számos híres előadójával dolgozik együtt. Számos videoklippben, felépésen találkozhattatok már vele!

Nem vagytok még biztosak benne, hogy kit válasszatok?

Megkönnyítjük döntéseteket!

Kérjetek tanárunktól egy ingyenes bemutatkozó alkalmat, ahol személyesen jobban meg tudjátok ismerni őt vagy látogassatok el tánciskolánk egyik profi táncórájára!

Kedves végzősök, keressetek fel minket bátran!

Áraink:

Keringőtánc 6500 Ft/fő

Osztálytánc 5500 Ft/fő

Kedvezményeink:
* 30 fő felett minden diák táncdíjából 500 Ft kedvezményt biztosítunk!
* Teljes évfolyam betanítás esetén további kedvezményt adunk!

 

 

 

Tedd velünk még felejthetetlenebbé életed nagy napját! Legyen szó a pár nyitótáncáról vagy egy hangulatfokozó fellépésről a Master Dance csapatára biztosan számíthatsz.

Gondolkoztál már azon vajon milyenek lennének az esküvők, ha nem lenne zene és mindenki csak ülne az egész esemény alatt? Elképzelhetetlen, igaz?

Az esküvők szervezésénél nagy szerepet játszik az esküvői nyitótánc. Ha szeretnétek kedveskedni a násznépnek, fokozni a hangulatot vagy csak szeretnétek bemutatni tánctudásotokat, mi segíthetünk! Célunk nem csak a lépéskombinációk gyakorlása és memorizálása, hanem, hogy a pár részese legyen a tánc adta élvezeteknek, amit később átadhatnak az őket néző vendégeknek. Az sem jelent problémát, ha a pár nem rendelkezik táncos tapasztalattal, hisz az órák alatt személyre szabott koreográfiákat tanulnak majd be, egyéni ütemben haladva.

Fontos nekünk, hogy a táncórák jókedvvel teljenek el, és a kurzus végén sikerélményetek legyen. Az esküvői táncoktatás minden szempontból hozzátok igazodik, személyre szabott időbeosztás alapján haladunk, sőt egyedi zenét, stílust illetve koreográfiát biztosítunk.

Ha mégsem érzitek úgy, hogy magabiztosan ki tudnátok állni szeretteitek, barátaitok elé táncolni, de mégis szeretnétek valami egyedit, maradandót mutatni vendégeinek, akkor is keressétek minket bátran, hiszen számos fellépést és show-t adtunk már és a végeredmény  mindig felejthetetlenre sikerült.

 

 

 

Workshop / táncoktatás megrendelés
Workshop / táncoktatás megrendelés

Workshop / táncoktatás megrendelés

Az oldal tartalma feltöltés alatt.

 

Akik minket választottak

Garnier
HuaweiÍ
XTRM Group
AquaWorld
Eezy Spritz
Kérdésed van? Írj nekünk!

Amennyiben bármilyen kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor írj nekünk a lenti kapcsolati űrlap segítségével.