MD Grand Opening Week – Studio B

MD Grand Opening Week – Studio B

//Scroll down for English//

Sziasztok!

Mint azt már sokan tudjátok, az Astorián az új termünk megnyitására készülünk. Augusztus 31.-én eljön a napja, hogy debütáljuk a legnagyobb újdonságunkat egy hivatalos megnyitó keretein belül. Ezen a napon lehetőségetek lesz megtekinteni az új termet és a meglepetéseinket.

A megnyitó nap programja (augusztus. 31. hétfő):
Érkezés: 15:00
Hivatalos teremnyitás: 15:30
Táncórák az egész héten (hétfőtől-csütörtökig): 16:00-21:15
Első táncóra: 16:00
Természetesen az órákra későbbi időpontban is lehet csatlakozni, várunk mindenkit sok szeretettel.

Az órarend:

Jelentkezés

A megnyitó után egész héten kedvezményesen fogtok tudni résztvenni az órákon. A hét természetesen minden eddigi bérletesnek ingyenes lesz, a többiek pedig 5.000 Ft-os áron tudnak résztvenni rajta.

Ezen a héten lesz először, hogy az Astorián egyszerre két teremben is fog zajlani a táncoktatás. 20 óra közül tudtok majd választani, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb csoportot. 

Gyere, táncolj velünk és nyerj egy cipőt. Az a diák, aki a legtöbb órán vesz részt, az nem másban mint egy cipő nyereményben fog részesülni.
Sok szeretettel várunk mindenkit a megnyitó héten.

Továbbá aki ezen a héten megvásárolja a korlátlan havi bérletet az MD 20/21 Season szeptemberére, 5.000Ft-os kedvezményben részesül. Végül, de nem utolsó sorban bemutatjuk az új bérlet kártyákat is. 

Add le most a jelentkezésed és kóstolj bele az igazi MD életérzésbe.

Jelentkezés

Pacsi,

MD Team

//In English English//

Hi everyone!

As a lot of you may already know we are opening a new room at our Astoria studio. On August 31th we are holding an official opening event where you have the chance to take a look at our new baby and even win prizes.

Opening day schedule (Mon,31 Aug):
Arriving: 15:00
Official room opening: 15:30
Dance classes the whole week (from Monday to Thursday): 16:00 – 21:15
First dance class: 16:00
You can join the classes at a later time of course, we’d love to see you there.
The timetable: You can attend classes for a lower price for a whole week after the opening. For those who’ve already have a pass it is free and for those who don’t it’s only HUF 5000. This will be the first for two classes to be held simultaneously at our Astoria studio. You’ll have 20 classes to choose from throughout the week so we’re sure everyone can find the most fitting for them.
Come dance with us and win a sneaker! The student who attends most classes wins a sneaker. Everyone is welcome on the opening week.
Moreover, if you buy an unlimited pass for MD Season 20/21 September, you get a HUF 5000 discount.
Last but not least we introduce our new pass card.
Register now and have a taste of the real MD feel.

Jelentkezés


Peace out, MD TEAM