Órarend

Astoria Stúdió - Szeptembertől

Hétfő - Szerda Kedd - Csütörtök Péntek
16:00 - 17:00 Kezdő Tini I. / 12+ / Évivel Kezdő tini III. / 12+ / Évivel Vegyes Stílust / 11+ / Évivel
17:00 - 18:00 Kezdő Tini II. / 12+ / Évivel Kezdő tini IV. / 12+ / Évivel Alapkézpés / 11+ / Alexxel
18:00 - 19:00 Közép-haladó felkészítő / Évivel Kezdő tini V. / 12+ / Alexxel Vogue / 12+/ Danival
19:00 - 20:00 Kezdő Felnőtt I. / Alexxel Közép-haladó / 14+ / Évivel -
20:00 - 21:00 ÚJ Kezdő Felnőtt II. / Alexxel Kezdő Felnőtt III. / Alexxel -

Arany János Stúdió - Szeptembertől

Hétfő - Szerda Kedd - Csütörtök Péntek
16:00 - 17:00 Kezdő Tini I. / 12+ / Zsolttal Kezdő Tini III. / 12+ / Zsolttal -
17:00 - 18:00 Kezdő Tini II / 12+ / Zsolttal Közép-haladó / Zsolttal -
18:00 - 19:00 NEW International Class I. w Zsolt / Beginners Gyerek csoport / 9-11 / Zsolttal -
19:00 - 20:00 International Class II. w Zsolt / Beginners International Class II. w Zsolt / Intermediate -
20:00 - 21:00 - - -

Jelentkezek egy tanfolyamra

Tanfolyam típusok

Új vagy nálunk?

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb csoportot. Add le bátran a jelentkezésedet. A regisztráció után visszaigazoló e-mailt küldünk neked, hogy mikor tudsz eljönni hozzánk.

Kezdő Tini Csoport

Tedd meg velünk az első lépésedet, vagy rázódj velünk vissza a táncos életbe. A kezdő csoportok alkotják az MD új generációját, akik roppant lelkesek és rohamosan fejlődnek. Sokan itt teszik meg az első tánclépésüket, mégis, a gálán már mindenki magabiztosan áll színpadra. Ha már elmúltál 12 éves, jelentkezz ide!

Középhaladó-felkészítő

Ezeket az órákat azoknak terveztük, akik úgy érzik, hogy szeretnének továbblépni a kezdős szintről. Az órákra tehetséges, céltudatos és ambíciózus diákok járnak. Higgy magadban és fejlődj velünk!

Közép-haladó:

Ha elhivatott vagy, mindened a tánc és régóta csinálod, ez számodra a megfelelő választás. Ebben a csoportban már régi, hűséges tagokkal találkozhatsz, akik a kezdetektől velünk vannak és velünk együtt fejlődnek. Ide 14 év fölöttiek jelentkezését várjuk. Ha elég jó vagy, jelentkezz!

Felnőtt Csoport

Budapesten mi képviseljük a legszívonalasabb felnőtt hip-hop táncoktatást. A fiatal felnőtteknek és felnőtteknek az MD a legjobb választás arra, hogy megtanuljanak táncolni kezdő szintről a középhaladóig egy jó közösségben. Nálunk kötetlenül fejlődhetsz, levezetheted a stresszt és kizökkenhetsz a szürke hétköznapokból. Valósítsd meg velünk a régi álmodat! Minden 18 és 36 év közötti jelentkezőt szeretettel várunk! Ha esetleg angolul szeretnél tanulni, nemzetközi környezetbe, jelentkezz az international class-ba.

International Class

A nemzetközi csoportjainkban világszerte mindenhonnan vannak diákjaink. Ez Zsolt tanárunk vezetésével folyik. Az órák angolul zajlanak, kezdő és középhaladó szintű táncokkal. Magyar diákok is vannak, de az international vibe minden órán garantált. Ha érdekel ez az izgalmas hangulat, jelentkezz! Minden 18 év fölötti érdeklődőt várunk!

Vegyes Csoport

Ez a csoport minden szempontból teljesen változatos. Korosztály és tánc tudási szint szempontjából egyaránt. Vannak az egészen kicsiktől az egészen nagyokig. Kezdősök, haladósok, mindenki. Mindenkiben közös, hogy szenvedélyesen szeretnek táncolni és fejlődni akarnak. Ezeken az órákon nem csak hip-hopot, hanem még lyrical és girly stílust is tanulhattok Jakab Évi vezetésével. Jelentkezzetek a fejlődésért és a “have fun” érzésért!

Alapkézpés

Az alapképzés lényege, hogy a hip-hop alapjait megismerjétek és begyakoroljátok. Ide érdemes jönni teljesen kezdősként és haladósként is. Tillinger Alex tanárunk minden lépést, és mozdulatot megtanít, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember tiszta mozdulatokkal tudjon táncolni. Stílusok: popping, locking, house, hip-hop rutin

Vogue óra

Dani vezetésével új táncstílus található a stúdiónkban. Az alapoktól a haladó szintig tanulhattok vogue-ot, ami egy igazán magával ragadó kortárs táncstílus.

Vissza az órarendhez

Jelentkezz te is hozzánk!

Hétfő - Szerda
Kedd - Csütörtök
PéntekÁraink
Alkalmi 2000 Ft
Havi bérlet * 12 000 Ft
Minden kiegészítő csoport 5000 Ft
Korlátlan havi bérlet 20 000 Ft
Félhavi ** 8000 Ft
Pénteki csoportok havi bérlete 7000 Ft
Alapképzés havi bérlet 7000 Ft

* Havi bérlet: Az adott hónapra vonatkozik. Havi szinten 8-10 órát oktatunk, attól függően, hogy milyen terjedelmű a hónap. Minimum 8-át minden hónapban megtartunk. Az elmaradt órákat mindig pótoljuk.

** Fél havi bélet: Ha a megtartott óráknak csak a felén tudsz résztvenni, 8000 Ft-ot kell fizetni.
Nálunk csak ezek az árak érvényesek.