Órarend

Online órák

Hétfő & Csütörtök
Add le a jelentkezést és elküldjük neked az online tananyagokat.

Arany János Stúdió

Hétfő - Szerda Kedd - Csütörtök Péntek
16:00 - 17:00 Kezdő Tini I. / 12+ / Zsolttal Kezdő Tini III. / 12+ / Zsolttal -
17:00 - 18:00 Kezdő Tini II / 12+ / Zsolttal Közép-haladó / Zsolttal -
18:00 - 19:00 ÚJ - Kezdő Vogue / Danival Gyerek csoport / 9-12 / Zsolttal -
19:00 - 20:00 International Class II. w Zsolt / Beginners International Class II. w Zsolt / Intermediate -
20:00 - 21:00 Haladó Vogue / Danival - -

Astoria Stúdió

Hétfő - Szerda Kedd - Csütörtök Péntek
16:00 - 17:00 Kezdő Tini I. / 12+ / Évivel Kezdő tini III. / 12+ / Évivel All level / 11+ / Évivel
17:00 - 18:00 Kezdő Tini II. / 12+ / Évivel Kezdő tini IV. / 12+ / Évivel Alapkézpés / 11+ / Alexxel
18:00 - 19:00 Közép-haladó felkészítő / Évivel Kezdő tini V. / 12+ / Alexxel Vogue Koreo / 12+/ Danival
19:00 - 20:00 Kezdő Felnőtt I. / Alexxel Közép-haladó / 14+ / Évivel -
20:00 - 21:00 Felnőtt Kezdő II. Fellépő / Alexxel Kezdő Felnőtt III. / Alexxel -

Jelentkezek egy tanfolyamra

Tanfolyam típusok

Online Tanfolyam

Rugalmas, kényelmes módja a tánctanulásnak. Bárhonnan hozzáférhetsz az oktató videókhoz. Nem kell hozzá mást tenned, mint hogy leadod a jelentkezésed, hétfőnként és csütörtökönként küldjük ki az oktató tartalmakat. A tanfolyamnak van ingyenes és előfizetéses verziója is, az utóbbival több oktató videót küldünk ki neked.

Új vagy nálunk?

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb csoportot. Add le bátran a jelentkezésedet. A regisztráció után visszaigazoló e-mailt küldünk neked, hogy mikor tudsz eljönni hozzánk.

Kezdő Tini Csoport

Tedd meg velünk az első lépésedet, vagy rázódj velünk vissza a táncos életbe. A kezdő csoportok alkotják az MD új generációját, akik roppant lelkesek és rohamosan fejlődnek. Sokan itt teszik meg az első tánclépésüket, mégis, a gálán már mindenki magabiztosan áll színpadra. Ha már elmúltál 12 éves, jelentkezz ide!

Középhaladó-felkészítő

Ezeket az órákat azoknak terveztük, akik úgy érzik, hogy szeretnének továbblépni a kezdős szintről. Az órákra tehetséges, céltudatos és ambíciózus diákok járnak. Higgy magadban és fejlődj velünk!

Közép-haladó:

Ha elhivatott vagy, mindened a tánc és régóta csinálod, ez számodra a megfelelő választás. Ebben a csoportban már régi, hűséges tagokkal találkozhatsz, akik a kezdetektől velünk vannak és velünk együtt fejlődnek. Ide 14 év fölöttiek jelentkezését várjuk. Ha elég jó vagy, jelentkezz!

Felnőtt Csoport

Budapesten mi képviseljük a legszívonalasabb felnőtt hip-hop táncoktatást. A fiatal felnőtteknek és felnőtteknek az MD a legjobb választás arra, hogy megtanuljanak táncolni kezdő szintről a középhaladóig egy jó közösségben. Nálunk kötetlenül fejlődhetsz, levezetheted a stresszt és kizökkenhetsz a szürke hétköznapokból. Valósítsd meg velünk a régi álmodat! Minden 18 és 36 év közötti jelentkezőt szeretettel várunk! Ha esetleg angolul szeretnél tanulni, nemzetközi környezetbe, jelentkezz az international class-ba.

International Class

A nemzetközi csoportjainkban világszerte mindenhonnan vannak diákjaink. Ez Zsolt tanárunk vezetésével folyik. Az órák angolul zajlanak, kezdő és középhaladó szintű táncokkal. Magyar diákok is vannak, de az international vibe minden órán garantált. Ha érdekel ez az izgalmas hangulat, jelentkezz! Minden 18 év fölötti érdeklődőt várunk!

All Level

Korosztály és tánc tudás szint szempontjából ez a csoport teljesen változatos. Vannak az egészen kicsiktől az egészen nagyokig. Kezdősök, haladósok, mindenki. Mindenkiben közös, hogy szenvedélyesen szeretnek táncolni és fejlődni akarnak. Ezek az órák a kihívásról és a ,,have fun" életérzésről szólnak.

Alapkézpés

Az alapképzés lényege, hogy a hip-hop alapjait megismerjétek és begyakoroljátok. Ide érdemes jönni teljesen kezdősként és haladósként is. Tillinger Alex tanárunk minden lépést, és mozdulatot megtanít, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember tiszta mozdulatokkal tudjon táncolni. Stílusok: popping, locking, house, hip-hop rutin

Vogue órák

Ennek az órának a célja, hogy bemutassa és közismertté tegye hazánkban ezt az igazán magával ragadó, egyedi táncstílust. Az MD keretein belül a stílust magyarország első számú képviselőjétől Móritz Dánieltől tanulhatjátok meg. Választhattok kezdő, haladó, nyitott és koreós csoportok közül is. Vágj bele és érezd át a vogue ,,vibe"-ot!

Vissza az órarendhez

Jelentkezz te is hozzánk!


Hétfő - Szerda
Kedd - Csütörtök
Péntek
Áraink
Online tanfolyam *** 4500 Ft / hónap
Alkalmi 2000 Ft
Havi bérlet 1 csoport * 12 000 Ft / hónap
Havi bérlet 2 csoport* 17 000 Ft / hónap
Korlátlan havi bérlet * 20 000 Ft /hónap
Félhavi ** 8 000 Ft / hónap
1 pénteki csoport 7 000 Ft / hónap
2 pénteki csoport 8 000 Ft / hónap

* Havi bérlet: Az adott hónapra vonatkozik. Csoportonként 8 alkalmat tanítunk egy hónapban. A hiányzások önszorgalomból pénteki napokon az adott hónapban lehet pótolni.

** Félhavi bélet: Ha a csoportod óráinak csak a felén tudsz résztvenni.

*** Heti 4 db videót tartalmaz az ár, amit minden hétfőn és csütörtökön küldünk ki neked.