Éld át a nyár legnagyobb élményét!
-207 nap múlva kezdődik az első tábor
25 táncóra vár rád

NÉZD MEG AZ MD NYÁRI TÁNCTÁBOR VIDEÓJÁT!

Videó megtekintése

 

Jelentkezek

A Master Dance tánctáborban
A felejthetetlen élmények és a sok nevetés mellett színvonalas tánctanárok képeznek téged, egyedi és változatos órákon vehetsz részt. Mindegy, hogy a hip-hopon belül milyen stílust szeretnél megtanulni, nálunk minden megtalálható és megtanulható. Nem számít, hogy kezdő vagy, vagy már régóta tanulod a lépéseket, várunk, ha szeretnél kikapcsolódni, táncolni és fejlődni. Extraként részese lehetsz az igazi Master Dance életérzésnek. Hogy mi is az? Igaz barátságok, önbizalom és életstílus, ami a tábor után is minden nap veled tart majd.
Kiknek ajánljuk a tábort?
Elsősorban a tinédzser korú és a tánc iránt vágyó fiataloknak. Fontos megjegyeznünk, hogy a táborlakókat a zene és a tánc szeretete köti össze, így bárkit, aki ezeket az értékeket magáénak érzi nagy örömmel várjuk a táborunkba. A tánctáborba az jelentkezhet, aki betöltötte 11. életévét.
Alapelv
Táborunk fő alapelve és egyben szigorúan betartandó szabályunk, hogy a 18. életévét be nem töltött diákokat ne tegyük ki káros szenvedélyeknek. Szeretnénk megtartani csapatunk szellemiségét, amely az egészséges életmódon, a mozgás és a tánc iránti szereteten, valamint ezen életstílus átadásán alapul.

Tánctáborunkat 2020-ben már 6. alkalommal rendezzük meg. Korábbi sikeres tábori tapasztalatainkat felhasználva számos érdekes és különleges programmal készülünk a táborozóknak

Oktatás
Táborunkban a Master Dance tánciskola teljes tanári kara jelen lesz.
Oktatóink gyakorlati tapasztalattal és szakirányú végzettséggel rendelkeznek. Olyan elkötelezett pedagógusok, akiknek örömet okoz a gyermekek foglalkoztatása és emellett a tánc a mindenük.
Munkájukat felügyelő tanárok, úszómesterek, egészségügyi felelős, és 24 órás biztonsági szolgálat segíti, hogy táborozóink a lehető legtöbb figyelemben részesülhessenek.

Táncórák
Naponta 5 táncóra vár a táborlakókra. A profi koreográfiák tanulása mellett rutinfejlesztő gyakorlatokat sajátítanak el, és természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a testi erőnlét fejlesztésére is. Idén újdonságként lesznek meghívott külsős tanárok, akik workshop formátumban fognak órát tartani.

Sport Programok
A tánc mellett még sok mozgásra készülhettek. Biztosan lesz nálunk futás, erősítés, kordinációs feladatok, melyek fejlesztik a mozgáskordinációt, az egyensúlyérzéket és a tánc feszességét.

Strand, Wellness, Fürdők

Táborunk helyszínét a meseszép szigetszentmiklósi Oázis Wellness Park biztosítja, ahol a táborozók egy helyen strandolhatnak, csúszdázhatnak és használhatják a wellness részleget.

Ügyességi Játékok

Esti programként a csapatok zenés és táncos ügyességi vetélkedőkön mérkőzhetnek meg egymással.Az utolsó este részt vehettek egy szuper party-n a táborozókkal. Idei újdonságként lesznek esti táncórák is és mini táncos eseményeket fogunk rendezni a tábor ideje alatt.

Árak

Fontos hír: Sajnálattal közöljük, hogy az idénre tervezett táborok el lesznek törölve. Amint végetér a járvány értesíteni fogunk benneteket a kezdésről és a programokról. 

Tábor díja:
Early bird: 49 900 HUF/ Fő

Az ár tartalmazza az 5 napos, 4 éjszakás szállást, a fürdő és a wellness használatot, a táncórákat, a sportolási lehetőségeket, a napi háromszori étkeztetést, és a programokat. Az ár nem tartalmazza az útiköltséget és a költőpénzt. Maximálisan ajánlott költőpénz: 5.000 Ft.

Férőhely:

I. Turnus: – törölve
II. Turnus: – törölve
III. Turnus: – törölve
IV. Turnus: – törölve

Befizetési módok
– készpénz
– banki átutalás

Jelentkezési lehetőséggel
A beérkezett jelentkezéseket email vagy telefonhívás formájában visszaigazoljuk. Ezután értesítjük a jelentkezőket a befizetéssel kapcsolatos pontos információkról.

Időpontok

I. Turnus: 2020.07.06 – 10 

II. Turnus: 2020.07.13 – 17

III. Turnus: 2020.07.20 – 24

IV. Turnus: 2020. 07.27 – 31

 

Találkozás a helyszínen az első nap:

12:00-13:00

Tábor elhagyás – utolsó nap:

14:00 – 16:00

 

 

Jelentkezek
Tábor helyszíne

Szigetszentmiklós Oázis Wellness Park
2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 184.

Fontos tudnivaló
A tábor limitált férőhelyes, ezért jelentkezési sorrend alapján regisztrálunk. A részvételi díjfoglalás 15.000Ft. Amennyiben a pénz határidőre vagy néhány nap késés után sem érkezik meg, a jelentkezést kénytelenek vagyunk törölni és a táborfoglalást más érdeklődőnek átadni.

A tábor lemondása az előleg elvesztésével jár, a maradék összeg visszautalásra kerül.

Tánctanáraink

Jakab Évi
MD tánctanár

Jakab Évi

Jakab Évi az MD legrégebbi tanára. A kezdetektől velünk van. Elhivatottsággal, hűségesen szolgálja a tánciskolánk működését. Óráin mindig külön figyelmet szentel arra, hogy átérezzük a zene és a tánc mondanivalóját. Évi kifejezetten tinikkel foglalkozik, kezdő, illetve haladó csoportja egyaránt van.

Referencia:
Nemzeti Hotel 2020
KPMG 2019
UEFA női BL 2019
H & M 2019
Huawei Flashmob Show 2019
X-Faktor Tánckara 2011-2013
Táncban Elért Eredmények:
Éva Funky Európa és Világbajnokság
Ritmikus Gimnasztika Országos Bajnok

Móritz Dániel
MD tánctanár

Móritz Dániel

Dani egy igazi nemzetközi arc, hazánk büszkesége, aki folyamatosan meghódítja a külföldi vogue ballokat. A Magyarországi vogue ball kultúra alapítója. A vogue táncstílus a fő profilja, azonban emellett a break és hip-hop stílusban is jártas.

Referencia:
Grand Prize - Hands vs Arms on the Sci-Fi Kiki Ball
IDO Worldchampionship Crew Battle - 1. hely
Met Ball - London - Arms Control 1.hely
Music TV Ball (Berlin) - New Way 1. hely
Eat Slay Love (Bécs) - Arms Control & Vogue to Everything 1. hely

Tillinger Alex
MD tánctanár

Tillinger Alex

Alex a magyar táncos világ egyik legkiemelkedőbb fiatal tehetsége. Számtalanszor ért el dobogós helyezést versenyeken. Csapat szinten, és egyéniben egyaránt. Nem utolsó sorban Alex egyike azon kevés táncosoknak, akik magas szinten tudnak freestyle-t és koreográfiát is előadni. Tánciskolánkban ő rendelkezik a legmélyebb tudással az oldschool hip-hop alapjai terén. Fontos számára, hogy megtanítsa diákjainak a hip-hopot a legmélyebb gyökereitől.

Referencia:
Huawei Flashmob Show
Orfeum Hollywood show
Strand Festival Grand Opening show
Nagy Duett 2017-2018
Csak Show és más semmi 2018
Passió XXI 2017
Rossmann 25. birthday show 2018

Táncban elért eredmények:
Hip Hop International small group 2nd place
Hip Hop International megacrew 1st place
Red Bull hip-hop dance battle 1st place
Fusion dance contest small group 1st place
Fusion dance contest duo 2nd place
Fusion dance contest solo 4th place
World of dance Eindhoven 9th place

Varga Zsolt
MD tánctanár

Varga Zsolt

Zsolt egy igazi energiabomba. Mindig pozitívan lép be az órákra. Célja, hogy minden diákból a legtöbbet kihozza és elárassza őket a tánc szeretetével. Több féle stílusban is kiemelkedően tanít és táncol. Mindig alázatos és példamutató. Szívét lelkét beleadja minden egyes órába, hogy jó hangulat legyen.
Hazánkban egyik legjobban felkapott tánctanár, aki folyamatosan járja a világot és tanít. Jelenleg oszlopos tagja a Master Dance tánciskolának. Továbbá ő felel a produkcióink koreográfiájáért.

Referencia:
Nemzeti Hotel 2020- koreográfus
KPMG 2019- koreográfus
UEFA női BL 2019 - koreográfus
Huawei Flashmob 2019 - koreográfus
Freelusion Amar 2018 - táncos
Total Dance Festival 2018 - koreográfus
Nagy duett 2018 - táncos
X- Faktor 2017 - táncos
Wonderland RG EB 2017 - táncos
Passió XXI 2017 - táncos
James Bond after Party UK 2016 - táncos
X-faktor 2016 - táncos
World of Dance 2015 - táncos
Sztárban sztár 2014 - táncos
Meclaren Mrcades show 2014 - táncos
Megasztár 2012 - táncos

Tanítás:
Studio 68 - London
Pineapple - London
Bolero Dance Studio - Slovénia
Bajazz Dance Studio - Norvégia

Radóczi Lilla
Vendég Tánctanár

Radóczi Lilla

Magyarország egyik legelismertebb női hip-hop koreográfusa, aki állandó zsűritag a hazai táncversenyeken, és nem utolsó sorban szeretett barátunk. Terveink szerint Lilla a 3. turnusban fog eljönni hozzánk.

Páli István
Vendég Tánctanár

Páli István

Titu tánciskolánk egyik legkedveltebb vendégtanára, aki rengeteg programon és fellépésen vesz részt velünk, szóval ő sem maradhat ki a táborunk tanári karából. Terveink szerint István a 2. turnusban fog ellátogatni hozzánk.

Jelentkezek


  gyerek-Sgyerek-Mgyerek-Lgyerek-XLgyerek-XXLfelnőtt-Sfelnőtt-Mfelnőtt-Lfelnőtt-XLfelnőtt-XXL

  I. TurnusII. TurnusIII. TurnusIV. Turnus

  KészpénzBanki átutalás

  FacebookInstagramTánciskola diák vagyokVisszatérő táborlakóTábor-FigyelőnGyerek-táborkeresőnBarát vagy rokonEgyéb

  ÉdesanyaÉdesapaGondviselő vagy családtagTáborlakóEgyéb
  "2015 nyarán voltam először Master Dance táborban.Nem túlzás ha azt mondom,hogy az egész nyárban ez volt a legjobb dolog. Hihetetlenül élveztem a táncórákat,a strandolást,az esti beszélgetéseket...Mindent! Nagyon sokat fejlődtem abban az 5 napban. Maradandó élmény az biztos! Ha szeretnéd ezt a pár napot egy nagyon jó társasággal,egy szuper környezetben eltölteni,ahol ráadásul a táncórák valami eszméletlen jók, akkor jelentkezz és nyáron találkozunk! Én már most nagyon várom!:)"
  L.Viki
  "Én már másodszorra megyek ebbe a táborba.Tavaly nagyon jól éreztem magam,egy négyes szobában voltunk az unokatestvéremmel és két ismeretlen lánnyal.Hamar összebarátkoztunk velük és a többi táborlakóval is.Minden nap hangulatos és pörgős táncórákat tartottak a tánctanáraink.Több fajta stílusból is merítettünk tudást!Remélem idén is ugyanolyan jó időt fogunk ki,mint akkor.Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a tábort! "
  M.Janka
  "Én 2015 nyarán voltam ebbe a táborba és életem egyik legjobb nyarát adták nekem:) Imádtam ott lenni, a közösség hihetetlen volt, összetartó és segítőkészek :) A táncórákat imádtam, csakúgy mint az egész környezetet! Este a szobatársakkal való hülyülések és beszélgetéseket is nagyon szerettem és mivel egyedül mentem oda kicsit tartottam tőle, hogy nem fogok tudni beilleszkedni, de elég volt 2 perc és már úgy éreztem magam ott, mintha mindenkit 1000 éve ismernék! Kár, hogy messze lakom az iskolától, hisz 100% hogy oda járnék! Köszönöm a Master Dance csapatának ezt az élményt! :) :* <3"
  S.Réka
  "Tavaly nyáron voltam először a Master Dance táborban.Kezdőként is nagyon élveztem a hangulatos táncolásokat,strandolásokat,beszélgetéseket...és minden mást!:) A társaság is hihetetlen volt összetartóak,kedvesek és jófejek nagyon jól éreztem magam velük.A tanárok nagyon lazák,viccesek és segítőkészek voltak öröm volt tőlük tanulni.:D Sosem fogom elfelejteni ezt a tábort de a táncot se amit ott tanultam.Örök emlék marad.:)"
  J.Kitti
  "Mint aggódó anyuka,gyermekemet féltve engedtem el az első ottalvós táborba. A jelentkezèst leadtuk, s utána folyamatosan tàjékoztattak bennünket . S ha kèrdèsem, vagy aggodalmam volt bármi felől, akkor mindenre megkaptam a vàlaszt .A lányom nagyon jól érezte magát és minden évben visszajárunk. "
  M.Zsuzsanna