Kezdő csoportok, ahova most érdemes jelentkezni

Kezdő csoportok, ahova most érdemes jelentkezni
Kezdő csoportok, ahova most érdemes jelentkezni
Ha még sosem táncoltál, de már régóta ki akartad magad próbálni, ha újonnan jött az ötlet, hogy belevágj, vagy már táncoltál, de most egy kicsit más stílusba fognál bele, akkor itt a remek alkalom az MD-be jelentkezni! Nálunk biztosan megtalálod a neked való stílust, és a számodra legmegfelelőbb tanárt! Mi tudjuk, “minden kezdet nehéz”, de egy ilyen társaságban, nincs ok az aggodalomra, hiszen diákjaink és tanáraink is egy hatalmas mosollyal és egy önbizalomlökettel fogadnak minden táncolni vágyót! Neked nincs más dolgod, mint leadni a jelentkezést és eljönni a tömérdek kezdő óránk egyikére.
1. A legújabb kezdő csoport szinttől függetlenül:
Akik hétről hétre új koreográfiákat tanulnának, szeretik a kihívást, és a klassznál klasszabb mozdulatokat, de mégis egy kicsit csajosabb vonalat keresnek, nekik Lili lesz a legjobb választás. Egy elképesztően energikus és még annál is profibb tanár, akinek ha egyszer beállsz az órájára, biztos nem menekülsz el soha tőle!
Hétfőn és szerdán 18:00 – Lilivel
2. Kezdő tini hip-hop csoport:
Aki még nem tette meg az első tánclépését, és az alapoktól szeretne elkezdeni, aki megismerné a real hip-hop gyökereit és olyan hivatásos tanártól szeretne tanulni aki jártas a hip-hop koreográfia és freestyle világban is, nekik Petit és Alexet ajánljuk. Mindketten bizonyítottak már nemzetközi győzelmekkel a freestyle és a koreográfiák világában, és a mai napig aktívan jelen vannak a hazai underground hip-hop kultúra életében.
Hétfőn és szerdán 16:00 – Petivel
Kedd és csütötrtök  16:00 – Alexszel
3. Kezdő tini koreó csoport:
Aki szereti a változatos óra típusokat, az erősítéstől sem riad vissza, a tréning és a tánckoreográfia is egyaránt érdekli, ők Zsolt óráján fogják meglelni a helyüket. Szakmailag elismert koreográfus, aki aktívan táncol a legnagyobb sikerű magyar színházi produkciókban is. Ahogy egy jó tanárhoz méltó, nem csak a táncórán, de azon kívül is segít mindenkinek, ahol és amikor csak tud.
Hétfőn és szerdán 16:00 – Zsolttal
Kedd és csütörtök  16:00 – Zsolttal
4. Kezdő vogue csoport:
Aki a femininebb energiáit szeretné szabadjára engedni, vagy megtanulni a lehető legjobban kihozni magából, hatalmas önbizalomra szert tenni a mindennapi életben is, és nem riad vissza egy elsőre nehéznek tűnő stílustól se, nekik Dani kezdő vogue csoportja lesz a legjobb döntés. Nem számít, hogy teljesen kezdő vagy a táncban, hiszen Dani tanári családi háttere miatt is elképesztő módon képes téged megtanítani bármire. Ezen felül ő a hazai vogue kultúra elsődleges építője. Ha tudod mi az a vogue, akkor már csak csatlakoznod kell, viszont ha előtte egy kicsit olvasnál róla, ezt a következő linken megteheted: https://hiphoptanciskola.com/what-is-vogue/
Hétfőn és szerdán 20:00 órakor Danival kezdő vogue
5. Kezdő felnőtt csoportok: 
Igen, nálunk vannak felnőtteknek szóló tanfoyam is! Büszkék vagyunk, hogy egyediek vagyunk az országban akiknél vannak kifejezetten felnőtteknek szóló kurzusok. Most is több százan járnak hozzánk. Válassz egy számodra érdekes óra típust és csatlakozz most! Nem számít, hogy egyetemista vagy ügyvéd, csillagász kutató vagy katona vagy. A tánc szeretete és az MD életérzés garantáltan egy közös pont lesz mindenki számára, és akár életen át szóló barátságokra is szert tehetsz, ahogy már sokan mások.
Hétfőn és szerdán 18:00 órakor Petivel kezdő hip-hop
Hétfőn és szerdán 20:00 órakor Zsolttal kezdő tánckoreó – ÚJ- 
Hétfőn és szerdán 20:00 órakor Danival kezdő vogue
Kedd és csütötrtök  19:00 – Zsolttal kezdő tánckoreó
Kedd és csütötrtök  20:00 – Lilivel kezdő tánckoreó
Kedd és csütötrtök  20:00 – Alexszel kezdő hiphop
Péntek 18:00 kezdő jógatánc Encivel
Péntek 19:00 kezdő high heels óra Katjval