3+1 ok amiért most januárban érdemes csatlakozni az MD-be

3+1 ok amiért most januárban érdemes csatlakozni az MD-be
3+1 ok amiért most januárban érdemes csatlakozni az MD-be
 
1. Nyitott és elfogadó közösség
Aki ellátogat hozzánk, már az első napon igaz barátokra talál. Diákjaink mindenkit nagy örömmel, még nagyobb mosollyal és a legnagyobb elfogadással várnak, így a gyors beilleszkedés mindenkinek zökkenőmentesen fog menni. Számunkra az elsődleges cél, egy jó közösség építése, ezért a táncórák mellett sok közös programot is szervezünk, amik egy igazi hatalmas családdá formálnak minket. Ilyenek például a nyári tábor, balatoni kirándulás, a vogue ballok és freestyle rendezvények, a beöltözős halloweenezés vagy akár a diákok által szervezett megszámlálhatatlan házibuli.
2. Új csoportok és új anyagok
Az év kezdetével minden csoportban új koreográfiákba és új technikákba fognak bele tanáraink, így ez az alkalom a legjobb a csatlakozásra, hiszen így biztosan nem maradsz le semmiről! Ha pedig most kezdesz el táncolni, a több teljesen kezdő csoportunk egyikében ezt most másokkal együtt teheted meg, és közösen fejlődhettek.
3. Váltsd valóra a táncos álmaidat az év elejétől kezdve
Ha már régóta tervezel megtanulni táncolni, és egy igazán klassz kultúra részese lenni, de erre még valamiért nem jutott lehetőséged, most itt a remek alkalom! Gyere és tanulj a fantasztikus tanárainktól, vegyél részt jobbnál jobb és változatos táncos programokon, és lógj együtt a legegyedibb arcokkal, akik biztosan a barátaid maradnak egy életen át!
+1. Az MD egy teljesen modernizált stúdióval és szakmailag profi oktatókkal vár
Akik már évek óta a tánciskolánk tagjai, ők tudják, hogy mi éjjel-nappal azon dolgozunk, hogy a legmodernebb stúdióban tudják a szenvedélyükkel tölteni az időt és a lehető legkényelmesebb megoldásokkal szolgáljunk nekik, ezért mi mindig valami újdonságon törjük a fejünket. Belváros közepi tánctermek, profi és változatos világítás a videózáshoz, egyszerű és modern bankkártyás fizetési rendszer, a Magyar Táncsport szakszövetség hivatalos tagja, a listát még folytathatnánk, és még csak a stúdiónkról beszéltünk. Mindezen felül tanáraink a saját területükön igazi profik! Van aki az oktatás mellett színházban is táncol, többen a kultúra igazi haza úttörői, Európa szerte bizonyítottak már győzelmekkel a legnagyobb versenyeken.
Gyere és legyél tagja az MD-nek most, és ne maradj le a januári beiratkozásról!

Jelentkezés