Collab Workshop – Christina x Zsolt

Collab Workshop – Christina x Zsolt

*Scroll down for english*

Kedves Táncosok!

Elérkeztünk a 2020-as év első MD hip-hop workshop szériájához. Tánciskolánk ebben az évben nagy hangsúlyt szeretne fordítani, hogy a hazai táncosok még több külföldi impulzust kapjanak és megannyi tudásra tehessenek szert.

A külföldi tanár, aki most először látogat Budapestre az nem más, mint Christina Tzakou, akiről tudni kell, hogy számos európai turné áll mögötte és nem mellesleg a londoni Studio68, LAX és az Urban Dance Camp egyik kiemelkedő tanára. A vendég tanárunk mellé az MD tanára fog közreműködni egy collab órával, aki nem más, mint Varga Zsolt. A közös bennük, hogy mindketten tanítottak már Londonban és megmutatták szenvedélyüket az ottaniaknak és most ezt a vibe-ot hozzák haza nektek. Az órán az angol humor garantált, tehát ne felejts a víz mellé egy csésze teát is hozni! 🇬🇧☕

Workshop menete: Szombaton, Január 25
Első óra: 13:00-14:30 – Christina Tzakou
Második óra: 14:30-16:00 – Christina Tzakou x Zsolt Varga ( Collab )

Helyszín: MD Dance Studio
Beugró: 
2 óra: 6000 Ft

Előjelentkezés szükséges: https://forms.gle/GKAER56cZawrSqU7A
Férőhely: 50 Fő

Mi alig várjuk a workshopot, reméljük te is ott leszel!🤗🔥
Pacsi,
MD team

 

Dear fellow dancers,

We’ve arrived to 2020’s first MD workshop series. This year our dance school will focus even more on giving the hungarian dancers international impulses while also encouraging them to gain extra knowledge and skills.

The foreign teacher who’s going to visit Budapest for the first time is none other than Christina Tzakou, who is well known of her numerous European tours besides is one of the leading teachers at London’s Studio68, LAX and Urban Dance Camp. The guest teacher will be accompanied by an MD teacher – collaboration lesson – who is none other than Zsolt Varga. What they all have in common is that they’ve both already taught in London before, showed their passion to the dance students there and now they’re gonna bring that vibe back to you. English humor is guaranteed during the lesson, so don’t forget to bring a cup of tea along with your bottle of water! 🇬🇧☕

We’re so psyched already, can’t wait to see you there! 🤗🔥

The Workshop: Saturday 25th January
1st Class: 13:00-14:30 – Christina Tzakou
2nd Class: 14:30-16:00 – Christina Tzakou x Zsolt Varga ( Collab )

Location: MD Dance Studio:
5. District, Semmelweis street 1-3 (2-minute walk from Astoria metro station, the studio is located on the second floor of Magyarok háza)

Prices: 6000 Huf – 20 Euro / 2 classes

Capacity: 50 people
Registrate now: https://forms.gle/GKAER56cZawrSqU7A

Greetings,
MD team