2022 Januári Beiratkozás

2022 Januári Beiratkozás
– English below –
Sziasztok!
 
Még csak most ment le az első félév, és máris megszámlálhatatlanul sok közös programon tölthettük együtt az időt és szerezhettünk felejthetetlen közös emlékeket. Ilyen volt például a mozi est, az ingyenes ForYou órák, a random esték a Puskinban, a Vogue Ball, a Freestyle rendezvény, és nem utolsó sorban a hagyományörző Karácsonyi Gála Show.
Garantáljuk nektek, hogy a következő félévben is tartjuk ezt az energiát, és fokozzuk az MD Életérzést!
 
Várunk téged is januárban, ha szeretnél egy elképesztő és barátságos társaságban táncolni, és részese lenni hasonló fantasztikus programoknak! Add le a jelentkezést most és ismerd meg az MD Életérzést!

Jelentkezés

Továbbá itt megtaláljátok a teljes órarendünket. https://hiphoptanciskola.com/orarend/

Jelenlegi MD-s tagok: Titeket automatikusan regisztrálunk az új félévbe, így nincsen semmi teendőtök. Januárban találkozunk!
Start: Január 3-án hétfőn 
Helyszín: MD Dance Studio – Astoria

5. Kerület, Semmelweis u. 1-3, 

Üdvözlettel,
MD Team
_

Hi!

The first semester has just passed, and we have been able to spend time together and get unforgettable memories together on countless joint programs. These included a movie night, free ForYou classes, random evenings at Puskin, a Vogue Ball, a Freestyle event, and last but not least, the traditional Christmas Gala Show.
We guarantee you that we will keep this energy in the next period and lift up the MD Lifestyle!

We look forward to seeing you in January if you want to dance in an amazing and friendly company and be part of similar awesome programs! Register now and get to know the MD Lifestyle!

Jelentkezés

Timetable: https://hiphoptanciskola.com/orarend/

Current MD members: We will automatically register you for the new semester, so you have nothing to do. See you in January!

Start: Monday, January 3rd
Venue: MD Dance Studio – Astoria, 5. District, Semmelweis u. 1-3,