3 + 1 TIPP A KARANTÉN ALATT

3 + 1 TIPP A KARANTÉN ALATT

Sziasztok!

Előszőr is egészséget és kitartást szeretnénk kívánni mindenkinek. Az egy hónapos otthonmaradás után sok hasznos dolgot sikerült felfedeznünk, így arra gondoltunk ,hogy ezeket a tippeket megosztanánk veletek. Bíztatunk mindenkit, hogy minél effektívebben és hasznosabban töltse el az idejét. Tudjuk, hogy nem könnyű most energiát és motivációt szerezni, azonban reméljük, hogy a lenti tippek hatni fognak rátok és elviselhetőbbé teszik a mindennapjaitokat.

1. Legyen egy rendszered
Bizonyára nehéz most koncentrálni miközben a külső tényezőkből nem kapunk most energiát. Így szükséges, hogy legyen egy belső rendszered, ahogyan beütemezed a teendőidet. Biztosan voltak napok, amikor egyik feladatot a másik után halasztottál el, mert fáradékonyságot és motiválatlanságot éreztél. Javasoljuk, hogy csinálj előre egy tervet, tűzz ki feladatokat, célokat másnapra. Mindenkinek más a bioritmusa, így nem fontos, hogy korán kelj, de figyelj oda a megfelelő alvásidőre és kelj fel mindig abban az időben amit kényelmesnek találsz. Már a kezdésnél tedd színessé a napod és adj értelmet a reggelnek. Csinálj egy finom reggelit, mozogj egy kicsit és vágj bele a feladataidba. Amint sikerült elvégezni egyet, akkor állj meg, dicsérd meg magadat. Hozd ki a legjobbat a helyzetből és ismerd meg a belső énedet és a belső égető motorodat.

2 Kezdj bele egy új hobbiba
Most van bőven időd, hogy olyat csinálj, ami eddig nem fért bele a napjaidba. Válassz ki egy új hobbit és kezdj bele. Olvass, fess, nézz meg egy sorozatot. Vagy akár tanulj meg egy új képességet, mint webdesignet vagy kódolást. Aki pedig több mozgásra vágyik az belekezdhet az otthoni erősítésbe vagy nyújtásba. A legszebb az egészben, hogy szinte minden elérhető online és ingyenesen van.
Ha nem hisztek nekünk, akkor itt van egy otthoni kondis óra és nyújtás óra.

 

A legfontosabb, hogy csinálj olyan új hobbit amivel energiát nyersz, és természetesen megoszhatod ezeket a dolgokat velünk is. Kiváncsiak vagyunk, hogy mivel töltitek az időtöket.

3. Találd meg az egyensúlyt
Igen, mi is arra ösztönzünk, hogy maradj otthon, de azt vettük észre, hogy ettől mi is be tudunk csavarodni, így azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy azért menjünk levegőre is. Válasszunk olyan időpontot amikor kevesen vannak. Sétáljunk a környékünkön, vagy akár fussunk egyet. Próbáljatok meg minél kevesebb időt kint tölteni, és megtalálni azt az egyensúlyt ami valóban kell magadnak és a szervezetednek. ( Azok akik idős szüleikkel élnek még fokozotabb figyelmet adjanak magukra. Vigyázzatok magatokra és egymásra)

+ 1 Sportolj napi rendszerességgel
Ilyenkor még jobban oda kell figyelned, hogy ne lustulj el és kellő kondiba tartsd a tested. Ha mozogsz otthon akkor biztosan több energiát nyersz és a közérzeted is javítod. Mi biztosan itt leszünk és támogatunk titeket online táncvideókkal. Szóval hajrá scárok, mozogjunk együtt és mozgassuk meg otthonról a világot. ( Amennyire engedi a szomszédunk)