MD High Heels Edition

MD High Heels Edition

High heels edition

Szeretnénk bemutatni tánciskolánkban egy új irányt, egy új világot sajátos stílusunkban. Jakab Évi tanárnőnk vezetésével indítjuk be a High Heels Edition tanfolyamot, ahol az ő eddigi megszokott hip-hop koreográfiái megtalálhatóak leznek magassarkús kiadásban.

Hogy hogyan is fog elkezdődni ?
Az órákat járás gyakorlatokkal indítjuk, dolgozunk a magabiztosságon és ha az alapok megvannak, jöhetnek is a kihívást jelentő koreográfiák. Jelenlegi célunk hogy mindenki, aki részt vesz a programban, magabiztosan mozogjon magassarkúban, és kényelmessé váljon számára minden egyes tánc mozdulat. Fedezd fel egy új önmagad!

Go On Girls!

Start: Október 5. pénteken

Hogyan készülj az órára?
Ami fontos. hogy első sorban találd meg a számodra legmegfelelőbb cipőt! Ha ez megvan természetesen minden órán szükséged lesz rá így sose hagyd otthon. Olyan ruhában gyere amiben kényelmesen érzed magad, amiben nem érzed magad feszélyezve. E1gyszerűen légy önmagad!
Ha még nem táncoltál vagy még nem is volt rajtad magassarkú ne félj, ez a gondolat ne tartson vissza! Mindenben segíteni fogunk.

Kinek ajánljuk:
Neked és mind azoknak, akiknek nagy szenvedélyük a tánc, és már régóta keresnek egy olyan helyet, ahol magassarkúban táncolhatnak és pozitív energiával zárhatják a hetet. Első sorban 16 és 26 év közötti fiatal lányokat és nőket várunk, akik egy szuper közösségben szeretnének táncolni és fejlődni.

Havi tandíj: 7000 Ft

Helyszín: Központi Stúdió: Zichy Jenő utca 3. Budapest 1066 (Arany János metró megállótól 1  percnyi sétára van.)

Időpont: Minden pénteken 18:30-19:45

Jelentkezem!