Lázban van a Master Dance Nyári Tábora

Lázban van a Master Dance Nyári Tábora

A http://gyerektabor-kereso.hu megállapítása alapján  Magyarország legjobb tánctábora az MD nyári tábor. A Babaszoba.hu, ahol szintén benne vagyunk a legjobbak között. http://www.babaszoba.hu/articles/gyerek/Hat_top_tabor_amire_meg_lehet_jelentkezni?aid=20160613103104

Hatalmas köszönetet szeretnénk mondani az összes eddigi táborlakónknak és a Master Dance Tánciskola támogatóinak. Még sosem kaptunk ennyi megjelenést újságban, online cikkekben és internetes fórumokon. Ezek az érdemek mind Nektek: táborozóknak és szülőknek köszönhetők. A támogatásotok felhívta a média figyelmét és fényesebbé tette a közelgő táborunkat.

Évek óta dolgozunk, hogy IGAZI ÉLMÉNYT, VALÓDI AJÁNDÉKOT adjunk a táborlakóknak. Célunk, hogy olyan energia bombát adjunk a gyerekeknek, amivel fel tudjanak töltődni egész nyárra és mindig pozitívan tudjanak vissza emlékezni.

Az MD Dance School minden nyáron várja a tapasztalt táncosokat, és a teljesen kezdőket, a gyerekeket és a felnőtteket is. Nálunk egyaránt megtalálja mindenki a neki való turnust, és a legbarátságosabb társaságban élheti át a nyár legnagyobb élményét!

 

Üdvözlettel,
MD Team