Az új tánctanárok

Az új tánctanárok

Üdvözöljük az MD új tanárait, akiket most be is mutatunk nektek!

Simai Johanna:

Johi az MD tősgyökeres növendéke, nem túlzás, hogy nálunk nevelkedett és teljes mértékben az MD életérzés vezérli. Szorgalmas, alázatos és egy percet sem tölt mosoly nélkül. Szeret különféle stílusú és érdekes zenékre alkotni, hogy mindig változatos maradjon. Mostantól saját óráin is részt vehettek, amik garantáltan jó hangulatban és nagy energiával fognak telni.

Hajdú-Ráfis Lili:

Lili tánc iránti szeretete és szenvedélye már 5 éves korában megmutatkozott. 11 éve vesz részt hazai és nemzetközi versenyeken, ahol szinte mindig dobogós helyezést ért el és rengeteg különdíjjal büszkélkedhet. Minden évben hazai és külföldi workshopok tucatjaira látogat el, hogy tudását mélyítse és rendszeresen frissítse a szakma legjobbjaitól. Több stílusban is otthon érzi magát és fontos számára a sokszínűség. Tele van energiával és jókedvvel, amit tudásával együtt igyekszik maximálisan átadni diákjainak, hogy mindenki feltöltődve távozzon az óráiról.

Kovács Enikő:

Enci egy igazi táncművész. A Madách Tánc – és Színművészeti Iskolában OKJ-s tanfolyamon végzett 2016-ban. Az elmúlt években olyan nagy nevekkel és társulatokkal volt lehetősége együtt dolgozni, mint Földi Béla, Szegedi Kortárs Balett, valamint Gangaray Dance Company. A tánc számára mindig is létszükséglet volt, és a mai napig a szakmai fejlődés hajtja. A jógával néhány éve találkozott először és egyből szerelmes lett. Úgy érzi, minden alkalommal egyre egészségesebb a teste és a lelke egyaránt. Az MD-ben a nyújtás és a jóga órákat vezeti.