Barion Pixel

Újdonságok az idei nyári táborban

Újdonságok az idei nyári táborban

Sziasztok!

Örömmel jelentjük be, hogy idén még soha nem látott újdonságokkal készülünk nektek az MD Nyári Táborba, hogy egy felejthetetlen élmény legyen a számotokra!

  • Először is változatos táncórák mellett a jól megérdemelt szórakozásról fog szólni. Medence, bulik, napsütés, egy igazi fesztivál hangulatot hozunk el nektek! Nem lesz semmi más dolgotok, csak bírni az órákat és a jókedvet elég energiával, hogy teljesen kimaxoljuk ezt a közös nyaralást!
  • Tovább, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk arra az esetre, ha a jogszabályok miatt a tábornak el kell maradnia. Így nektek nem kell ezen izgulnotok, és bátran biztosíthatjátok a helyeteket az első részlet befizetésével.
  • Végezetül, amiről páran már bizonyára értesültetek, idén lehetőségetek van MKB, OTP vagy K&H SZÉP kártyával fizethetek a tábor első részlet utáni fennmaradó összeget. Ebben az esetben ezt a tábor első napján, a helyszínen húzzuk le a SZÉP kártyáról.

Mi már hihetetlenül várjuk, hiszen az MD tábor minden évben a nyár fénypontja! Reméljük, nem maradtok otthon, és megoszthatjuk veletek ezt az élményt, amely egy életen át elkísér!

Üdvözlettel,
MD Team