Új Csodák az MD-ben!

Új Csodák az MD-ben!

Még csak most indult el az évünk, de rengeteg meglepetés és újdonság érkezett az MD családba. Előszőr is kaptunk egy új Bluetoothos hangfalat, ami remekül szól.  Kipróbáltuk, bömböltettük és szét is szedtük a termet a táncosainkkal.

Továbbá új partner érkezett hozzánk. Egy feltörekvő énekes fiúnak készítjük most a tánc produkcióját. Nem csak koreografálunk, a hátérben táncolunk, de fejlesztjük az ő színpadi megjelenését is. Eddig ígéretesnek indult az együttműködés. Izgalommal tölt el bennünket, hogy ezen a héten lesznek az első tévés felvételek és a jövőhónap elején kezdjük a videóklip forgatását.

Ezeken kívül még összeszedtük 3+1 újdonságot, ami el szeretnénk érni idén a kis családunkkal:

1.       Több fellépést

Az előző évünk mottója a Fejlődés és úgy érezzük, hogy sikerült is látványos haladásokat elérnünk. Az összes kezdő diákunk erős táncalapokat szerzett meg, a haladósok pedig magabiztosabban merik előadni a táncaikat. Az idei 2018-as jelszavunk a Haladás. Szeretnénk minél több lehetőséget biztosítani a diákjainknak a fellépések terén, vagy videó formátumban. Első körben a közép-haladósokat fogjuk elvinni fellépésekre és egyre nagyobb kihívásokat fogunk adni nekik. Természetesen, ha bármelyik csapat jeleskedik az órai munkáknál, nekik is biztosan fogunk fellépést szervezni. Idén a hétfő-szerdai 18:00 órás tinik csoport fogja megnyitni a szezon első színpadi fellépését, Február 10-én a Mom Rendezvény Központban.

2.       Több fotó, videó felvétel

Nem csak fellépés lesz több, de intenzívebben fogunk videó és fotó tartalmakat készíteni a mindennapjainkról.

Ha eddig még nem követtél minket az instagramon, akkor most feltétlenül tedd meg, hiszen a My Story funkciót nagyon sokat használjuk. https://www.instagram.com/hiphoptanciskola

Az idei célunk, hogy az összes kezdő csapatunkkal minél több órai videót tudjuk forgatni. Ez természetesen nem csak tőlünk függ, hanem a kis táncos családunknak az igyekezetére is szükségünk van. Hiszünk benne, hogy közös erővel sok minőségi táncos videót fogunk tudni készíteni és bemutatni a nézőinknek. A közép-haladósaink pedig kössék fel a gatyájukat és fényezzék ki a cipőjüket, hiszen azonali kezdésre számíthatnak. Rendezzük még egy kicsit a sorainkat és már is bele fogunk kezdeni a videó munkákba.

3.       Még nagyobb MD életérzést

Mivel az előző félévben nem volt alkalmunk közös programokat csinálni, így az idei évben el fogunk menni együtt moziban. Továbbá az is biztos, hogy a gyerek csoportokkal el fogunk menni lézer harcolni február elején.

Valamint a szokásos nyári tábor beharangozó Aquaworld is megrendezésre fog kerülni a tavaszi időben.

+ 1 Új tanár érkezett hozzánk: Varga Zsoltnak hívják és elképesztő új energiát hozott nekünk. Ettől felbátorodva tervezünk még egy tanári tagot felvenni a csapatba. Hajrá MD, Hajrá 2018! Ez egy csodálatos év lesz.