TOP 5 jótanács! Hogyan válasszunk nyári tábort?

TOP 5 jótanács! Hogyan válasszunk nyári tábort?

Még csak most kezdődött el a tavaszi szezon, a szünidőig még jó pár hónapunk van. Mégis rendkívül fontos már most gondolkodnunk gyermekünk nyári elfoglaltságáról. Évről évre a szülőknek egyre nagyobb igénye van rá, hogy gyermekeiket élményekkel teli, feltöltő programokkal szórakoztassák a szünidő alatt. Mindenki szeretné, ha a gyerekek kipihenhetnék a tanév fáradalmait és újult erővel vághatnának bele a nyárba. 🙂
Összegyűjtöttünk Nektek néhány olyan fontos szempontot, ami megkönnyíti a nyári tábor kiválasztását.;)
1. Keress megfelelő helyen! 🙂

Hol keressünk tábort?
Mindenképpen hiteles forrást válasszunk. A Master Dance csapata a www.taborfigyelo.hu -t és a www.gyerektabor-kereso.hu -t ajánlja.
Ezeknek a portáloknak nagy előnye, hogy egy helyen több mint 250 tábor közül válogathatunk. Kereshetünk akár helyre, időpontra, érdeklődési körre vagy korcsoportra és máris megtalálhatjuk a számunkra leginkább megfelelő és a pénztárcánknak megengedhető megoldást.

2. Válasszon együtt a szülő és gyerek! 😉

Vonjuk be a gyereket is a választásba! Legyen számukra a tábor valódi élmény, igazi ajándék.
Jó lehetőség lehet bevonni a tábor kiválasztásba a gyermekeket is. Hogy miért? A gyermekek érdeklődési köre gyorsan változik. Ha bevonjuk a döntésbe választhat olyan témát is, amire mi nem is gondoltunk volna. A nyári programok jó lehetőséget adnak arra, hogy felfedezzen valami újat önmagában vagy elsajátítson egy új hobbit. A legnagyobb előnye, ha bevonjuk a döntési folyamatba, hogy sokkal nyitottabb lesz a tábor felé és várni fogja azt.

3. Ne csak az árat nézzük! 🙂
Ár – Érték arány.
Fontos, hogy ne csak az árat nézzük, hanem a programok minőségét is!
Körültekintően olvassuk át a szervező által kínált programokat, hiszen a gyermekek számára legfontosabb az aktív, élmény dús kikapcsolódás. Folyamatosan új impulzusokra és foglalkoztatásra van szükségük. Ellenkező esetben unatkozni fognak és haza szeretnének majd menni. Kiemelt figyelmet fordítsunk a szobák, az étkeztetés minőségére, valamint biztonsági előírásokra.

4. Végezzünk hitelesség ellenőrzést! 😀

Ha már megtaláltad a legszimpatikusabb jelölteket, mindenképpen ellenőrizd le őket. Hiszen a legfontosabb, hogy hová és milyen környezetbe küldöd a gyermeked.

Ezt hogyan tudod a legkönnyebben megtenni?
Ellenőrizd le a következőket:
– Vannak-e régebbi képek, élménybeszámolók, vélemények a táborról.
– Milyen értékelést kapott a program a régebbi résztvevőktől?
– Van-e weboldala, facebook oldala a táboroztatónak?
– A nagy tábor fórumok, portálok ajánlják-e az adott tábort?

5. Jelentkezz időben! 🙂

Ha megtetszik valami, jelentkezz időben!
Szinte hihetetlen lehet számodra, de a legjobb ár-érték arányú helyek, nagyon gyorsan betelnek. A legnagyobb portálok is azt ajánlják, hogy ha sikeresen kiválasztottuk a tábort foglaljunk azonnal. Ilyenkor még lehetőségünk van válogatni a turnusok, időpontok közül. A nyár közeledtével akár következő napon elfogyhatnak a szabad helyek. Nincs annál rosszabb, mint közölni gyermekeddel. „Mégsem tudsz menni.” Szülőként is fontos lehet számodra, hogy megspórolj még egy kört.
Extraként ilyenkor még élhetsz előjelentkezési kedvezményekkel is.

+1 Ajándékozz valódi élményt! 😉
Ajándékozz nyári élményt, olyat amiről beszélni tudjon egész nyáron.

Reméljük, hogy segítettünk neked és gyermekednek a legjobb nyári élmény kiválasztásában. A Master Dance táboroztató csapata mindig ezeknek a kritériumoknak igyekszik 100%-osan megfelelni. Természetesen megfűszerezve egy kis Master Dance életérzéssel. 🙂