Pénteki tréning óra

Pénteki tréning óra

Kedves Régi és Új tagok!
Mint legtöbben tudjátok, RG-s(Ritmikus Gimnasztika) múlttal rendelkezem és úgy határoztam felelevenítve minden tudásom,péntekenként továbbra is tartok egy 1 órás tréninget.
Hogy mire számíthattok ebben a heti 1 órában?
* nyújtások
* híd
* bógnik
* lábkihúzások
* forgások
* ugrások
*és az erősítés sem maradhat el

 

Nem csak a flexibilitást fejlesztjük hanem az erőnlétet és a koncentrációt is. Hiszen ez a kettő elengedhetetlen ha pl. forgásról vagy egy ugrásról beszélünk.
Felmerül a kérdés,hogy erre miért van szükséged?
* lányok!.: a táncosoknál minimum feltétel lehet egy lábkihúzás. Ha csak hobbi Neked a tánc akkor is csak egy plusz amit például a gálákon be tudsz mutatni, vagy szimpla bizonyítás, hogy Neked ez is megy.
Mit kell hoznod?
Első sorban kényelmes viselet legyen. Melegítő, rövid- vagy cicanadrág. Cipő nem kell. Törülköző vagy yoga szőnyeg ha szeretnél a hátad,térded alá.
Órák:
Minden pénteken 16:00-17:00ig és 17:00-18:00ig
Havi díj: 4000.-
Óra díj: 1500.-
Helyszín: MD terem
Ha valaki nem csak egy órán szeretne részt venni, hanem egymás után mind a kettőn, természetesen lehetséges, ez csak jó, hiszen gyorsabb a fejlődés.
Kérném azoktól akik jelezték, hogy járni fognak, szóljanak előre ha nem jönnek egy pénteken (a hét közepéig, legkésőbb csütörtökig), hogy tudjam a létszámot. Természetesen akik idő közben kedvet kapnak, bármikor csatlakozhatnak csak írjanak nekem.
Email: md.jakabevi@gmail.com vagy itt Facebookon
Bármilyen kérdés felmerülne e nappal kapcsolatban bátran fordulj hozzám!
Üdvözlettel
Jakab Évi