Mozdulj velünk tavasszal!

Mozdulj velünk tavasszal!

Sziasztok!

Itt a tavasz!  Újdonságokkal várunk benneteket. Több új csoportot indítunk márciusban, amikbe szeretettel várjuk az új jelentkezőket. A meglévő táncosaink pedig kiegészíthetik az óráikat klassznál klasszabb táncórákkal.
Itt van 3+1 csoport, amit ajánlunk neked márciusban.

1.Új kezdő Tini csoport:
Indul egy új kezdő csoport hétfőn-szerdán 16.00-től 17.00-ig az Arany János utcai stúdiónkban. Varga Zsolt vezetésével folyik az új tanfolyam. Ha mindig is el akartál kezdeni táncolni, akkor ez egy kiváló csoport neked.

2. International Girly Dance Class:
Továbbá várjuk a jelentkezőket újdonsült tanárnőnk új csoportjába, Endzihez kedd-csütörtökön 20.00-21.00-ig. Az órák angolul folynak. Várjuk ide azokat a hölgyeket és fiatal lányokat, akik megismerkednének különböző csajos tánc stílusokkal mint a vouge, waacking és girly. Természetes nem csak felnőtteknek tart órát Endzi, hanem fiataloknak is. Nekik hétfő-szerdán 18:00 órakor van órájuk.

3. Video-class:
Márciustól lesz péntekenként 19.00-tól 20.00-ig egy video class, amin a videózás lesz a lényeg. Ezen az órán a héten, illetve az aznap tanult táncokat fogjuk videóra venni. Belsősök és külsősök jelentkezését egyaránt várjuk.

3 +1 Alapképzés:
Ha úgy érzed, hogy gyorsabban szeretnél fejlődni, akkor gyere el az alapkézpésünkre és sajátítsd el hip-hop különböző műfajai. Ez segíteni fog neked, hogy gyorsabban és pontosabban megtanulj egy adott koregráfiát.

Jelentkezés