MD Video Workshop w Böhm Attila

MD Video Workshop w Böhm Attila

Kedves MD-sek és Táncosok!

Kezdetét veszi az idei új workshop sorozatunk, vagyis az „MD VIDEO WORKSHOP”. Szeretnénk idén új kihívást és lehetőséget adni nektek.
A fejlődés, az órai vibráció, a jó hangulat mellett most a legjobban teljesítő diákok nyerhetnek velünk egy táncos videó felvételt.

Az első WS-t, ami a ws sorozatot megnyitja, Böhm Attila tartja.
Hogy mit lehet tudni Atiról?
Hazánk kiemelkedő táncosa és koreográfusa, aki nemzetközi szinten is elismerést nyert. Magyarországon belül és kívül is számos helyen tanított. Pl BeatCamp, Asian Camp……
Jelenleg oszlopos tagja a R3dOne Tánciskolának és csapatának.
Idén 4.dik alkalommal jön el hozzánk tanítani. Egyszerűen imádjuk őt és mindig szívesen látjuk újra. Számunkra Ati az egyik legszórakoztatóbb tánctanár, akivel valaha csak találkoztunk. Végtelen mennyiségű viccet és nevetést tud hozzáadni az órájához, habár érdemes hozzá tenni, megesik, hogy ezeken már csak ő nevet. Most sem fogtok csalódni benne, biztosan szét fogja szakítani a termet. Gyertek el és táncoljatok velünk.
Várunk benneteket sok szeretettel Nov3.-án szombaton.

Időpont: Nov.3 Szombat 11:00-12:30
Érkezés 10:30
Helyszín: MD Stúdió: Budapest, Zichy Jenő u. 3, 1066
Óra díj: 3000 Ft

Online Jelentkezés Szükséges!

Jelentkezem!

Videóba kerülés menete:
A legjobban teljesítő részvevőket fogja kiválasztani Ati. Teljes mértékben az ő szakmaiságára fogjuk bízni. Az óra után a nyertesekkel meg fogjuk beszélni a továbbikat. De ez még nem azt jelenti, hogy nem csinálhatunk veletek órai felvéltelt 🙂

Ha elfogadtátok a kihívást, akkor adjátok le most a jelentkezést és biztosítjátok be helyeketeket.

Üdvözlette,
MD TEAM

Kis ízelítő: