MD showcase

MD showcase

Kedves MD-sek és Szülők!

 

A tánciskola fejlődése elérkezett egy olyan szakaszhoz, ami már visszatükrözi a jelmondatunkat: The Place of Self-Expression, vagy is magyarul az „önkifejezés helye”.

Számunkra legfontosabb, hogy lássuk a táncosaink érzelmi világát, és a tánc által el tudják mesélni a gondolataikat és érzéseiket. Sok szeretettel meghívunk benneteket az első MD Showcase-re, ahol megnézhetitek egy művészi előadásunkat.

Hogy hogyan is kezdődött?

Először csak egy sima táncnak indult, de mára már több lett belőle. Valami mélyebb, valami más és kifejezőbb. Mindannyiunkban más és más érzelmi világ alakult ki és ez az egészben a legjobb. Az egyik legszebb dolog a táncos életben, hogy szavak nélkül fejezhetjük ki magunkat. A fellépőknek egy új élményben lesz részük, hisz ki kell lépniük a komfortzónából és megnyitni szívüket-lelküket közönség előtt. Talán számukra is megmagyarázhatatlan, hogy mit élnek át miközben eltáncolják a koreográfiát és ez mit jelent nekik.

Gyertek el és nézzétek meg a 3 perces produkciónkat. Reméljük minél többen eljöttök, hogy ti is lássátok azt, amin az elmúlt hónapban dolgoztak és ahogyan különleges energiákat szabadítanak fel.

Jelentkezz az ingyenes showcase-re és éld át velünk! Időpont: Október 13. Szombat

Érkezés: 16:00-15

Showcase: 16:30

Helyszín: M10 Tánc- és Sportakadémia , Budapest, Murányi u. 10, 1076

Jelentkezés: Jelöld vissza a Facebook Eseményen vagy írj nekünk egy emailt (info@hiphoptanciskola) , hogy szeretnél jönni. Bátran hozd el barátaidat, szeretteidet.

Facebook Esemény

Üdvözlettel,

MD TEAM