Master Dance Workshop

Master Dance Workshop

Élménybeszámoló első nyitott Master Dance workshopunkról 😉

Már rendszeressé vált havi workshopunkon igyekszük számotokra mindig valami különlegeset, egyedit adni. Az új tánclépések elsajátítása mellett, minden extra órán, új témát és inspirációt nyújtani Nektek.
Ez alkalommal workshopunk nyitott volt külsős táncosok számára is. A tánciskola tanárai mellett egy vendég tánctanárt is meghívtunk, aki nem más mint Kassanin Dusan ( Art Kingdom Tánciskola) . Ő először dolgozhatott együtt a Master Dance csapatával. Mégis közvetlenségével és a tánc iránti szeretetével, profizmusával hamar belopta magát a szívünkbe. Egy nehezebb koreográfiával készült Nekünk, ami mind annyiunknak kihívást jelentett.

De természetesen ez volt a workshopunk célja, hogy feszegessük a határainkat. Krisztiánnal az egyéni órákon kívül készültek egy közös tánccal is, amin más stílust mutattak be nekünk, ezzel is fejlesztve a csapatunkat.
Ezúton is köszönjük Dusannak, hogy elfogatta a meghívást és egy szuper hangulatot varázsolt csoportunknak, valamint minden résztvevőnek, hogy extra lendülettel és elszántsággal igyekeztetek elsajátítani a koreográfiákat.
Hamarosan egy újabb szuper lehetőséget adunk, hogy Mindenki megmutathassa tudását .A következő MD workshopon aminek a „Motivacion” nevet adtuk.