Master Dance Workshop – Before The Camp – part.1

Master Dance Workshop – Before The Camp – part.1

Before the Camp Workshop – MD !

Tábor beharangozó WS sorozattal készülünk! Ahol megismerhetitek a tábori tanárokat.

A tábor előtt két alkalommal is lesz lehetőség arra, hogy egy kis ízelítőt kapjatok abból, hogy milyen is az MD summer camp.

Az első alkalom május 6-án lesz. Egy szuper workshopot tartunk saját tanárainkkal és lesz egy plusz tanár is akitől szintén rengeteg új dolgot tanulhattok. Ő nem más, mint: Böhm Attila.

WS menete:

1. Varga Zsolt 10:00-11:15

2. Jakab Évi 11:30-12:45

3. Böhm Atti 13:00-14:30

(Az órák kezdés előtt legalább 15 perccel jelenj meg, hogy legyen kellő időd átöltözni.)

Minden MD-s diáknak a 3 db 75 perces órából 1 óra ingyenes⭐️, mert ezzel egyben pótoljuk is az április 30-ai és május 1-ei elmaradt órákat. A további órákon való részvételért 1500Ft-ot kell fizetni/óra.  Egy órára maximum 35 embert tudunk fogadni, így jelentkezési sorrend alapján fogadunk be titeket.

Jelentkezési link : goo.gl/xyU1DR

Gyertek el és érezzétek át a tábori órák hangulatát. A táborban hasonlóan szuper jó hangulat van ; über gizda koreográfiákat tanulhattok , fantasztikus tanárainktól , akik egész évben az órákon és a táborban is lelkesen adják át tudásukat.

Tudj meg többet a táborunkról: https://hiphoptanciskola.com/tanctabor/

Külsösöknek: A külsős diákoknak is van lehetőségük a WS sorozatunkra jelentkezni. Ugyan úgy az alábbi linken tudjátok leadni a jelentkezést. Annyival lesz más nektek, hogy meg kell adnotok pluszban az email címeteket, hiszen azt alapján tudjuk visszaigazolni nektek.

Külsős részvételi díj: 5000Ft 3 órára, 2000Ft/ óra.

Jelentkezési link : goo.gl/xyU1DR