Hogyan válasszak csoportot és kihez járjak?

Hogyan válasszak csoportot és kihez járjak?

Új vagy nálunk? Nem tudod melyik csoportba jelentkezz? Nem tudod eldönteni, melyik tanárhoz járj? Segítek neked egy kicsit a döntésben. 🙂

Szeptembertben 15 féle csoportba lesz lehetőséged jelentkezni: gyerek, basic kezdő, kezdő, középhaladó felkészítő, középhaladó és felnőtt.

Először is, ha 7 és 11 év között vagy, mindenképp a gyerek csoport lesz a megfelelő választás neked. Ha 11 éves elmúltál már, akkor három lehetőséged van, a basic kezdő, a kezdő, illetve a középhaladó felkészítő csoportunk. Érdemes a basic kezdő csoportba menned, ha most tennéd meg az első tánclépésedet. Ha táncoltál már korábban, megpróbálhatod a kezdőt vagy a középhaladó felkészítő csoportot. Attól függően, hogy mennyire érzed magabiztosnak a tánctudásodat.

Ha 14 elmúltál már és magasabb szinten táncolsz, várunk szeretettel a középhaladó csoportjainkba! Keressük tehetséges táncosokat, akik szívesen jönnek velünk fellépni és táncos megmozdulásokra.

Ha elmúltál már 18 éves, de még nem múltál el 34, kezd a táncot valamelyik kezdő felnőtt csoportunkba!

A következő kérdés, ami felmerülhet, hogy melyik tanárt válaszd ?

Azt kell, hogy mondjam, bármelyik tanárhoz mész, jól választasz. Minden tanárunk magasan képzett, jófej és garantáltan jól megtanítanak táncolni. Értelem szerűen, ha jobban szeretnél női tanárt, akkor Évit válaszd, ha férfi tanárhoz szeretnél járni, akkor Zsoltit vagy Alexet. De az biztos, hogy bármelyikjüknél megtalálod a helyet.

Fontos; tűzz ki egy cél magadnak és valósíts meg az álmaid. Ha egyszerűen meg akarod tanulni táncolni, akkor is állj hozzá komolyan, hiszen ettől fejlődhetsz. Ha mindened a tánc és szenvedélyed a zene, akkor légy bátor és mindig adj bele mindet. Nálunk nem lesz gond, ha elrontasz valami. Csak állj ki és táncolj. Biztatni fogunk minden egyes lépésnél.

Remélem tudtuk segíteni! Add le jelentkezésedet minél hamarabb! Várunk szeretettel a Master Danceben!

Jelentkezem!