Barion Pixel

Új magassarkú tánctanfolyamok

Új magassarkú tánctanfolyamok

Milyen egy magassarkús óra az MD-ben?

Az alapos bemelegítéssel egybekötött nyújtás után pár klasszikus balance és stílus gyakorlattal fejezzük be az óra első harmadát. Ezt követően az alapoktól kezdve 3 sétával indítunk: utcai, catwalk, táncos vonulás. Ez a három ,,lépcsőfok,, segít téged, szó szerint besétálni az utcáról a táncterembe. Ezek után elkezdődik a kis utazásunk a stílus különböző pontjaira. Lesz, amikor dinamikus sétákat tanulunk, forgásokkal, hajlásokkal, hajdobásokkal vagy amikor a talaj lesz a főszerep és olyan látványos technikákat tanulunk amik egy új oldaladat hozzák elő. Aztán ikonikus előadók, mint például Britney, Jlo, Madonna zenéi segítségével, szabadjára engedjük a bennünk rejlő szexi énünket és csak kitáncoljuk a stílus és a zene által nyújtott érzéseket magunkból. A fő szempont mindig az, hogy érezd jól magad és tudd, hogy semmit sem kell erőltetni és nincsenek határidők, amiknek meg kell felelni!

Mi az MD-ben hisszük, hogy a magassarkú mindenkié, hisz ez egy olyan világ ahol nemtől, kortól, alaktól függetlenül minden ember szexinek érezheti magát.

Órarend:
Basic High heels: Hétfőn  és szerdán 20:00 – Bencével – Astoriánál
High heels koreógráfia: pénteken 19:00 – Katjával – Astoriánál
High heels koreógráfia: pénteken 20:00 – Bencével – Astoriánál

Helyszín:
Astoria: MD Dance Studio – Budapest, Semmelweis u. 1-3, 1052

Jelentkezés

Oktatóink:

Bence egy igazán egyedi karakter, amely a hétköznapi és tánctanári stílusán is markánsan visszaköszön. Legnagyobb szenvedélye a magassarkú. Rengeteg energiát és időt fektet bele abba, hogy a nála lévő diákoknak átadhassa a tánc minden csínját-bínját. Ha te is hasonlóképpen rajongsz a magassarkúért és a táncért, biztosan nála a helyed! Az óráin a színpadi jelenlét, kamera kontakt, önkifejezés technikáin túl a felhőtlen önkifejezés módját sajátíthatják el a táncosok. Az óráinak mottója:,, Higyjem el!,, Legyen szó bármilyen stílusról vagy mozdulatról, minden ott kezdődik, hogy élvezzük azt amit csinálunk és hiszünk magunkban.

Katja a legnőiesebb tanár, akit csak valaha láttunk, ez a táncos világán kívül a mindennapjaiban is megmutatkozik. Szinte minden táncstílust kipróbált már, mégis a vogue mellett a magassarkú lett a szenvedélye. Rendkívül változatos személyiség, az órákon mindig kedves, aranyos és vidám, de egyes táncok közben csábító vagy épp olyan, mint egy igazi jégkirálynő. Tőle tanulva nem csak különböző gyors, lassú és szexi technikákat sajátíthattok el, hanem azt is, hogyan változtassátok meg a kisugárzásotokat a helyzetnek megfelelően, akár egy pillanat alatt. Ahogy számára is, nektek is hasznotokra lesz ez a sok tudás tánc közben és az élet egyéb területein is.

In english:

What is a high heels class in MD looks like?

After stretching with a thorough warm-up, we finish the first third of the lesson with a few classic balance and style exercises. After that, we start with 3 walks from the ground up: street, catwalk, dance procession. These three “steps” will help you walk literally from the street into the dance hall. After that, our little journey to different points of style begins. It will be when we learn dynamic walks, with spins, bends, hair throws or when the ground becomes the main role and we learn spectacular techniques that will bring out a new side of you. Then, with the help of iconic performers like Britney, Jlo, Madonna, we unleash our inherent sexy selves and just dance to the style and feelings the music provides. The main point is always to have fun and know that nothing needs to be forced and there are no deadlines to meet! We in MD believe that high heels belong to everyone, because this is a world where not everyone, regardless of age, can feel sexy.

Timetable:

Basic High Heels: Monday and Wednesday 20:00 – Bence – at Astoria
High Heels choreography (in english): Friday 19:00 – With Katja – at Astoria
High Heels choreography: Friday 20:00 – With Bence – at Astoria

Our instructors:
Bence:
Bence is a truly unique character that strikes back strongly in both his casual and dance teacher style. His biggest passion is high heels. He puts a lot of energy and time into passing on all the ins and outs of the dance to the students he has. If you’re a fan of high heels and dancing alike, you’re definitely in the right place! In addition to the techniques of stage presence, camera contact and self-expression, the dancers can learn the way of cloudless self-expression during their lessons. The motto of his lessons is, “Believe me!” Whether it’s any style or movement, it all starts there to enjoy what we do and believe.

Katja:
Katja is the most feminine teacher we’ve ever seen, and in addition to her world as a dancer, she shows this in her everyday life. She had tried several dance style, yet in besides to vogue, she became passionate about high heels. She is an extremely diverse personality, always kind, cute, and cheerful during classes, but during some dances she is seductive or just like a real ice queen. By learning from her, you can not only learn various fast, slow and sexy dance techniques but also how to change your expression to suit the situation, even in a second. As well as for her, you will benefit from this much knowledge while dancing and in other areas of life.