2018 Szeptemberi Beiratkozás

2018 Szeptemberi Beiratkozás

Köszöntünk az MD-ben! ☺

Azzal, hogy elolvasod a tájékoztatónkat, máris egy lépéssel közelebb vagy az első táncórádhoz. 🙂

Szeptembertől rengeteg fejlődés és változás veszi majd kezdetét. Új tanárok, új csoportok, új órák lesznek nálunk. Megszokott módon nem csak a régi táncosainkat várjuk vissza, hanem új tagok  is csatlakozhatnak hozzánk.

Hogy mi fog várni nálunk? Magas színvonalú táncoktatás, családias közösség és az MD életérzés. Azt, hogy mi is ez, csak akkor tudhatod meg, ha eljössz az első táncórára. 😉

Idén 1 gyerek csoportot, 1 közép-haladó, 2 felnőtt, 2 közép-haladó felkészítő és 5 kezdő tini csoportot indítunk.  További két kiegészítő csoport: az Évi Special Friday óra mellett, alapképzés órák is lesznek pénteken. Máris döntöttél, ugye? Csak viccelünk, ne aggódj, segítünk eligazodni a csoportok között.☺

Hogy melyik csoportba szeretnél jelentkezni, te döntheted el. A jelentkezés egyszerű, a honlapunkon tudsz regisztrálni hozzánk, amiről emailen visszajelzést küldünk neked. Jelentkezz bátran, hiszen szeptember elején lesz még lehetőséged változtatni, az iskolai órarendedhez igazítani a táncórákat.Továbbá, az első órádon ingyenesen részt vehetsz, így megismerheted az általad választott tanárt illetve csoportot.


Jelentkezem!

Csoportok:

MD Kids – Gyerek csoport

A gyerek csoportunk mostantól MD kids néven fog futni. Ebbe a csoportba 7-12 éves gyerekeket várunk. Legkisebb diákjaink Varga Zsolt tanárunk vezetésével kezdhetnek el táncolni. Ők már egy összeszokott banda, roppant tehetséges tagokkal, akik ismerik és szeretik egymást, természetesen szeretettel várjuk a további cuki tagokat.

Középhaladó-felkészítő:

Idén először indítunk középhaladó-felkészítő csoportot, ezeket az órákat azoknak ajánljuk, akik úgy érzik, hogy szeretnének továbblépni a kezdős szintről. Jakab Évi és Varga Zsolt tanárunknak is lesz ilyen csoportja. Bármelyikükhöz jelentkezhettek. 12 év fölötti gyerekek jelentkezését várjuk. Biztosak vagyunk benne, hogy jelentkezésből nem lesz hiány, hiszen rengeteg tehetséges fiatal van nálunk. Higgy magadban és fejlődj!

Felnőtt csoport

Szintén újdonság lesz szeptembertől két felnőtt csoport, ahova 17 és 35 év között lehet jelentkezni. Minden lelkes felnőtt jelentkezését várjuk, aki kedvet kapott elkezdeni táncolni, vagy esetleg régen táncolt és most folytatná. Ezeket az órákat Tillinger Alex és Varga Zsolt tanárunk fogja tartani. Szintén bármelyiküköz jelentkezhettek. Tudjuk, erre a lehetőségre már évek óta vártok, hiszen eddig csak gyerekekkel foglalkoztunk. Ragadd meg a lehetőséget és táncolj velünk!

Közép-haladó:

Az MD legerősebb csoportjába várunk új tagokat. Ha elhivatott vagy, mindened a tánc és régóta csinálod, ez számodra a megfelelő választás. Ebben a csoportban már régi, hűséges tagokkal találkozhatsz, akik a kezdetektől velünk vannak és velünk együtt fejlődnek. Az elmúlt évek szerint idén is Évi fogja vinni ezt a csoportot. Ide 14 év fölöttiek jelentkezését várjuk. Ha elég jó vagy, jelentkezz!

Kezdő:

Az eddigi évek szerint ugyanúgy 5 kezdő tini csoportot indítunk 12 év fölöttieknek. Ezek közül három csoportot Évi fog tanítani, kettő csoportnak pedig Zsolti lesz a tanára. Ezekbe a csoportokba mindenki jelentkezését várjuk, aki szeretne elkezdeni táncolni. Biztosíthatunk benneteket, hogy nálunk a legjobb megtenni az első tánclépést. Ez az 5 csoport alkotja meg a Master Dance új generációját, akik szemtelenül tehetségesek és rohamosan fejlődnek. Sokan itt teszik meg az első tánclépésüket, mégis, a félévi gálán már mindenki magabiztosan áll színpadra. Ha egy igazi közösségre vágysz, ahol barátaiddal hip-hop-ozhatsz, akkor gyere el hozzánk.

 


Jelentkezem!

Árak:

Havi tandíjunk 10.000 Ft és minden kiegészítő csoport +5.000 Ft havonta.

Korlátlan havi bérlet az összes csoportba: 20.000Ft

Helyszínek:

1., Központi Stúdió: Zichy Jenő utca 3. Budapest 1066 (Arany János metró megállótól 1  percnyi sétára van.)

2., Új Helyszín: NarancsTerem, VII. kerület Dohány utca 5 B. (Astoria metró megállótól 1  percnyi sétára van.)

Hasznos linkek és tudnivalók:


Jelentkezési link!


Verseny lehetőség

Kis ízelítők rólunk: