Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean idelit sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem.
1-677-124-44227

info@yourbusiness.com

184 Main Collins Street | West victoria 8007

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin, lorem quis.
Top
MasterDance tánciskola > Tánciskola

Rólunk

Küldetésünk:

A tánc számunkra nem csak egy mozgásforma, hanem önkifejezés és életstílus.

Szeretnénk, ha a táncunkkal inspirálhatnánk másokat. Fontosnak tartjuk, hogy minél több emberhez eljussunk. Motiváljuk, megmozgassuk a világot. Pozitivitást adjunk a mindennapokban.

 

Célunk:

Célunk, hogy a következő két évben, Budapest legjobb szolgáltatásait kínáló tánciskolájává váljunk.

 

Víziónk:

A Master Dance, mind a diákoknak, mind a szülőknek. és a tánctanároknak is a legjobb környezetet biztosítja a táncórákhoz. Fontos volt számunkra, hogy otthonos igazi közösségi teret hozzunk létre. ahol kibontakozhatnak csapatunk tagjai. Családként, összetartó közösségként működünk. Onnantól, hogy beléptél az ajtón nálunk mindig olyan érzésed lesz, mintha haza érkeztél volna. Személyre szabottan figyelünk fejlődésedre. Számunkra diákjaink mindennapi sikere a mi sikerünk is egyben.

 

Táncoktatás:

Célunk, hogy megismertessük a hip-hop tánc lényegét minden táncolni vágyóval.
Kezdőktől, a versenytáncosokig nálunk mindenki megtalálja a számára legjobb csoportot.

Kezdő diákjainknak segítünk, a biztos és stabil alapok elsajátításában. Figyelünk, hogy az órákon még a rutinfeladatok is szórakoztatóak legyenek. Magabiztosan tehessék meg az első tánclépéseket. Tapasztalatunk, hogy egy kis extra bíztatás és a kezdeti órák után lelkesen gyakorolják a koreográfiákat otthon vagy akár a buszmegállóban is.

Haladó diákjainknak folyamatos  motivációt adunk a tovább fejlődéshez és kreativitásuk megőrzéséhez. Ha elkötelezett vagy a tánc iránt és szeretnél versenyezni vagy karriert építeni. Mi minden lehetőséget biztosítunk számodra. Csak elszántságodon múlik, hogy mit érhetsz el!

 

Inspirációban gazdag táncórák:

Óráinkat úgy építettük fel, hogy téged a legjobban fejlesszen és biztosan feltöltődj energiával.

Az órák felépítése: Bemelegítés. Rutinfeladatok. Koreográfia tanulás. Egyéni- és csoportos fellépés.

Az alap óramenet mellett mindig találkozhatsz új inspirációs gyakorlatokkal és

kreatív fejlesztő és önbizalomnövelő feladatokkal. Nálunk mindamellett a szuper hangulat garantált!

Tréning óra:

Nem csak táncórákkal, de extra tréninggel is várunk téged! Ha szeretnél látványos és dinamikus elemekkel bővíteni a tánc eszköztáradat. Fontos számodra, hogy hajlékony és rugalmas legyél várunk tréning óráinkon.

Ezen az órán a flexibilitásodat, erőnlétedet és a koncentrációt is fejlesztjük. Hiszen a kettő elengedhetetlen, ha forgásokról és ugrásokról beszélünk.

Alapelemek, amiket elsajátíthatsz: nyújtások, híd, bógnik, lábkihúzások, forgások, ugrások, és természetesen céljaid eléréséhez az erősítés sem maradhat el.

 

Workshopok:

Workshopjaink célja, hogy még tovább fejlesszük a tánctudásod.

Mindig figyelünk arra, hogy plusz impulzust kapj  motivációból, és zenékből és a legújabb trendekkel is megismerkedj.  Ezek az alkalmak számunkra is óriási töltetet adnak. Hiszen új lendületet kapunk egymástól. Biztosak vagyunk benne, hogy feltöltekezve, inspiráltan hagyod el a tánctermet J

Összevont alkalmainkon nemcsak csoporttársaiddal, hanem a teljes MD családdal is találkozhatsz.

Közösség:

A tánc mellett szuper csapattal várunk. A Master Dance ereje közösség erejében rejlik. Nálunk mindenki gyorsan barátokra talál és átérzi, amit képviselünk. Tánc, szabadság, öröm, önbizalom, életstílus és laza életérzés. Légy részese te is! Nálunk csapattagjaink is támogatnak.

Extra programok:

Közösen szerzünk új élményeket, családias környezetben.

Nemcsak Téged, de barátaidat, családodat is szeretettel várjuk közösségi programjainkon. Célunk, hogy csapattagjaink még jobban megismerjék egymást és közös élményekkel gazdagodjunk. Ettől különleges az „MD” család. Együtt megyünk korizni, túrázni, moziba. Mindig valami új és igazán szuper programon törjük a fejünket

 

Önkifejezés:

A Master Dance egy olyan hely, ahol kifejezheted önmagadat a tánccal és kiadhatod, ami benned van. Mi abban segítünk, hogy egyedei légy és megtaláld a saját stílusod.

Fontos számunkra, hogy egyedi légy! Tánctudásod fejlődése közben kiforrjon a saját stílusod és nagyobb önbizalomra tegyél szert. Mi tudjuk milyen kiállni mások elé és vállalni önmagad. Tánctanáraink és arra törekednek, hogy az elsajátított koreográfiát a saját stílusodra, érzésvilágodra formáld.

Áraink

Alkalmi

2.000 Ft


Havi bérlet

12.000 Ft


Minden kiegészítő csoport

5.000 Ft

Korlátlan havi bérlet

20.000 Ft


Félhavi *

8.000 Ft

Pénteki Havi Bérlet

7.000 Ft

Alapkézpés Havi Bérlet

7.000 Ft

Jelentkezz te is hozzánk!

Név :

E-mail cím :

Telefonszámod :

Melyik napokon jönnél?

H-Szerda
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
K-Csütörtök
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
Péntek
16:00
17:15
18:30
-
-

Életkor:

Lakhely:

Melyik helyszín jó neked ?