Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean idelit sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem.
1-677-124-44227

info@yourbusiness.com

184 Main Collins Street | West victoria 8007

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin, lorem quis.
Top
MasterDance tánciskola > Hírek  > Ismerd meg Chelsie Hill történetét:

Ismerd meg Chelsie Hill történetét:

Világ életében táncolt Chelsie, egészen 17 éves koráig, ameddig meg nem történt az autóbalesete. A gimnazista egy esti buli után, a barátaival hazavezetett. Azonban a sofőr ittasan vezetett, és neki hajtott egy fának.

Az ütközésben elszenvedett sérülése miatt soha többé nem tud lábra állni, és kerekes székben kell tovább folytatnia az életét. Azonban az első mondata, amikor felébredt a korházból, hogy újra szeretne táncolni, ez a szenvedélyje és soha sem fogja feladni.

„Nem fogok soha többé sétálni, de táncolni igen”

A korházból való hazatérése után 51 nappal , Chelsie újra táncolt. Meg akarta mutatni a világnak, hogy a tánc az tánc és teljesen mindegy, hogy jársz vagy gördülsz.

A baleset hatására nem csak a küzdés értékét tanulta meg a lány, hanem a megbocsátást is. Hiszen szembe kellett néznie önmagával, hogy felelőtlenült beült egy olyan kocsiba, ahol ittasan vezettek. Mára már megbocsátotta önmagának és a sofőrnek is, továbbá a sofőrt is szabad lábra helyezték.

Reméljük, hogy ez a történet megérintett benneteket, ahogyan minket is.Továbbá is küzdeni fogunk az álmainkért, ahogy Chelsie Hill is tette. 🙂