Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean idelit sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem.
1-677-124-44227

info@yourbusiness.com

184 Main Collins Street | West victoria 8007

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin, lorem quis.
Top

Esküvői tánc oktatás

Tedd velünk még felejthetetlenebbé életed nagy napját! Legyen szó a pár nyitótáncáról vagy egy hangulatfokozó fellépésről a Master Dance csapatára biztosan számíthatsz.

Gondolkoztál már azon vajon milyenek lennének az esküvők, ha nem lenne zene és mindenki csak ülne az egész esemény alatt? Elképzelhetetlen, igaz?

Az esküvők szervezésénél nagy szerepet játszik az esküvői nyitótánc. Ha szeretnétek kedveskedni a násznépnek, fokozni a hangulatot vagy csak szeretnétek bemutatni tánctudásotokat, mi segíthetünk! Célunk nem csak a lépéskombinációk gyakorlása és memorizálása, hanem, hogy a pár részese legyen a tánc adta élvezeteknek, amit később átadhatnak az őket néző vendégeknek. Az sem jelent problémát, ha a pár nem rendelkezik táncos tapasztalattal, hisz az órák alatt személyre szabott koreográfiákat tanulnak majd be, egyéni ütemben haladva.

Fontos nekünk, hogy a táncórák jókedvvel teljenek el, és a kurzus végén sikerélményetek legyen. Az esküvői táncoktatás minden szempontból hozzátok igazodik, személyre szabott időbeosztás alapján haladunk, sőt egyedi zenét, stílust illetve koreográfiát biztosítunk.

Ha mégsem érzitek úgy, hogy magabiztosan ki tudnátok állni szeretteitek, barátaitok elé táncolni, de mégis szeretnétek valami egyedit, maradandót mutatni vendégeinek, akkor is keressétek minket bátran, hiszen számos fellépést és show-t adtunk már és a végeredmény  mindig felejthetetlenre sikerült.

További szolgáltatásaink

Esküvő

Tedd velünk még felejthetetlenebbé életed nagy napját! Legyen szó a pár nyitótáncáról vagy egy hangulatfokozó fellépésről a Master Dance csapatára biztosan számíthatsz.

Szalagavató

Ha szalagavató, akkor tánc! Mi segítünk, hogy osztályoddal a legjobb formátokat hozzátok és lenyűgözzétek a közönséget.

Rendezvények

Rendhagyó kreatív aktívitások a Master Dance professzionális csapatával!

Workshop

Az MD team nyitott külsős workshopokon való részvételre, közös projektek lebonyolítására.

Keress fel bennünket!

Név :

E-mail cím :

Telefonszám :

Üzenet: